Ömer kardeşim bu gece yarın sabaha kar yağarmı konumuma tutacak kar ve yağma ihtimali ne kadar.
Kuvvetli yağışlar bitti gece dek denk gelirse tutar tabi şans işi sanmam oralara kadar kuvvetli bandın geleceğini
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÖmer kardeşim bu gece yarın sabaha kar yağarmı konumuma tutacak kar ve yağma ihtimali ne kadar.
Kuvvetli yağışlar bitti gece dek denk gelirse tutar tabi şans işi sanmam oralara kadar kuvvetli bandın geleceğini
Hayret Mgm verileri de güncellenmiyor
Ne yağış var İzmit'te ne de sıcaklık uygun sanırım dün gördük göreceğimizi.
Ömer izmit merkezde dehşet kar erimesi var yağış da yok günü böyle kapatır mı yoksa yağış ve sıcaklık normale girer mi ?
Kardeşim saatlerdir öyle gram tutmadı
Sıcaklık kurtarmıyordur İzmit'te dün avuç içi kadar kar yağdı tutmadı inceldi tuttu tabi şuan erime boyutu dehşet ...
Dek istiyoz artık ince ince tutmuyor yerler
İnce ve sağanak şeklinde yağan kar daha hızlı tutar.
Umarım bulunduğum yere Bu gece kar yağar çünkü hafif atıştırmaya başladı daha yeni dünden beri bekliyodım yağmadı daha şimdi yeni hafif atıştırıyor umarım gece de yağar o zaman tutar burası Ömer yağacak mı bugece buraya
Yağış azalıyor gece şansına küs bidaha ki sefere
Aniden kar başladı tipi şeklinde yağıyor şuan
Tam konum
korfez yine yapti yapacagini ve yagan karlarida eritti izmit merkezde bile korfez den cok brikim oldu aksam 9 dan sonra tik yok ne lanetli bir ilcesin sen .
Merkezdeyim yağmur kar karışımlı yağıyor deli dehşet erime var çoğu yerde aynı şekil sıcaklık sorunu var
Kocaeli/kartepe yoğun kar ve rüzgar ve dünkü yağıştan çok daha iyi bir görüntü var şu an
İzmir merkez sorunlu şuan
Dun saat 5 de kar Yagiyor soğuk girişi yokken sabah soğuk girişi oluyor karla karışık yağmur garip yanj ben çözemedim mantığını
Aynen öyle yağış yaklaşık 2 saattir saf yağmura döndü maalesef.
Çok kotu oldu bu cidden soğuk girişi gerçekleşmiş olması lazım rüzgar yönüyle alakalı olabilir belki
İzmit'te sıcaklık sıkıntısı var şuan varmı başka sıcaklık sorunu olan yer
Anlık izmit merkezde kar durdu ciddiiltarda erim mevcut
O sanırım direk deniz kenarında oturuyor o yüzden sıcaklık sorunu var
Olabilir hocam 115 rakım yazmış ama ben çözemedim bu işi
winter is comming sabah saatlerine doğru 3 4 ten sonra soğuk iyice girmiş olacak o zaman yağış olursa kar olur.
Hocam ismit merkezdeyim 17 metre rakım burda bile sıcaklık kurtarıyor 100 metre de net kurtarır