The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 276 toplam kar
İzmire kar mı diyor orda benim gözlerim mi buharlı görüyor 😂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 276 toplam kar
İzmire kar mı diyor orda benim gözlerim mi buharlı görüyor 😂
Ben nasıl usta üye oldum ya gizli gizli stalklıyordum forumu 😂
Sinan başkanın emeğine gelicek o sistem
deprem bölgesine inşallah gelmez o soğuklar
İstanbulada bir el atsanız
o bakanlığın devletin elinde olan bir şey tüm firmalar beton üretirken fiyat ve maliyet olarak dizaynlarını oluşturur ona gore beton siniflarinda belirli en düşük su ve cimento oranlarini kullanirlar maliyetten kaçmak icin bu tür durumların önüne geçilmedigi sürece binalar insanları öldürmeye devam eder
Betonun istenilen mukavemetini tamamlamasi icin 28 gün deneyleri yapılıyor insaat teknikleriyim beton kalite kontrolü ile ilgileniyorum o yüzden fikrimi söylüyorum kimse yanliş anlamasin
Her şekilde tüm ülkemiz deprem bölgesinde herkes deprem çantasını hazir tutsun acil bir durum icin
Allah yardımcıları olsun ülkemizde ne yazik ki zemin incelemeleri yapilmadan binalara zemin raporları cikartiyorlar deprem her ne olursa olsun zeminde baslar ornegin yigma tugla olan evler izmir depreminde Gürçeşme bolgesinde saglam dururken Bayraklı'daki binalar yıkılmışti
Evet hocam torbalida basladi
Kardan yardim ulasamiyan köyler vardir cok daha fazla bilanço acikladikllari rakam panik ve kaos ortami yaratmasin diye az söylüyorlar
Geçmiş olsun hava ne zaman izmirde kızıla dönse bir yerde deprem oluyor
ben buca tarafındayım hocam hipodroma yakın taraflarda
merkezdeyim hocam inşallah
Teşekkür ederim hocam havada da olsa göstermiyor bizim icin 😥