Pandora tarafından yazılan gönderiler
-
-
23-25 Şubat arası belirtilen bölgelerde 500-850 rüzgar uyumu ve nem adveksiyonu muhteşem görünüyor. Kıyı geneli için 100 cm ler şuan için biraz abartı fakat bu değere yaklaşan lokasyonlar olabilir.
Biraz rakımı olan ve yönü denize bakan yamaçlarda olası +60 cm katılıyorum bu dediğinize, ek olarak denize kıyısında da ufak lokasyonlarda diğer bölgelere oranla fazla birikinti olası
-
Bu akşamdan itibaren sistem giriş yapacak, artık tadını çıkarma vakti radar takip vakti, ab ye göre rüzgara göre kütleye göre herkes az ya da çok kar örtüsü alacak buradaki az kelimesinde cıvık kar değil katır kutur çiğnenecek kar bekliyorum
-
Teşekküler herkese 🫡
Pandora hocam ufak bir tartışmamız oldu geçtiğimiz günlerde bundan dolayıda özür dilerim sizden ❤️
herkes balkonuna yağmasını istiyor, işine geleni istiyor işine geleni istemiyor hesabı. Ufak tartışmalar da tuzu biberi bu işin, af bizden kabul edersen
-
Ab her güncellemede farklı yerde olabilir şu an erken konuşmak için ben sinop burnundan hopaya kadar kıyı boyunca her zaman yaşanmayan meteorolojik olayların yaşanacağını düşünüyorum
-
wriscuttern Athena hayırlı olsun
-
Bence de öyle İstanbul’a yarayan senaryolarda çok az azalma oluyor oraya yaramayan senaryolarda çok daha fazla güçlendiriyor bakalım ecmwf ne diyecek gem -42 soktu az önce Samsun’a 😂
Bizler için efsane bir şey geliyor yani sanırım diyebileceğim tek şey bu
-
Orta Karadeniz ne alemde Pandora hocam ?
Her geçen güncelleme güçlendiğini gösteriyor bence
-
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Takip ediyoruz buyrun -
30 cm üstü beklerim ben kendim için ha işin güzel yanı muhtemelen metreyle ölçmeye çıkmam göz kararı 20-25 e de 30 diyebilirim 😅
İnşallah inşallah
-
Kesinlikle öyle bence herkes Sinop ile Trabzon arasını konuşacak 5 gün boyunca hepimize hayırlı olsun ❄️🥶
Mutlaka twitterda görmüştürsünüz oradaki birçok görüşe katılıyorum, sistemin yıldızı orta-doğu karadeniz arasında olacak ama neresi olacak onu ölçümler söylicek
-
Pandora 2 akşam önce bir tartışma vardı ve sen sistemin aynen bu şekil Sinop Kastamonu arasından geleceğini ön görmüştün ve bu akşam o sonuca canlı canlı şahitlik ettik sistemin başlamasına hemde 48 saat kala tebrik ederim.
Estağfurullah çok imkansız bir şey değildi tüm modelleri bi taslak yaptığında orası gözüküyordu bunu da birçok kişiden duymuştursunuz mutlaka, böyle olması ülke geneli içinde çok iyi oldu bence doğulasa ayrı batılasa ayrı şeyler yaşanırdı. Artık sistemi yaşama zamanı gerçekten çok keyifli olacak anlık değişik görüntülere şahit olacağımızı düşünüyorum potansiyeli çok yüksek
-
-
Karadeniz'in dolu olması DEK gösteriyordu dimi hocam şu işi çözecem artık
Modeller bizim dağlarımızın denize bu kadar yakın olmasını çözemiyor aslında o yüzden bizi hep böyle kara gömüyormuş gibi gösteriyor. Kıyılarımız için kar haritasına baktığımızda genelde deniz üzerini baz almalıyız, ha ne kadarı almalıyız orası göreceli çokta açığa gitmeye gerek yok
-