Furkan K. tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu mis gibi soğukta Samsunspor - Rizespor maçına da gidilir valla yoğun kar olursa fotoğraf paylaşırım ❄️
-
Nasıl bir rüzgar sorunuymuş arkadaş Canik ilçesi 10km bize adamlar 40 50 cm kar ölçüyor burası 0 cm böyle bir şey olamaz ya
-
Samsun yarın sabah saatlerine kadar 2017 sürprizi yapabilir
Ciddiyim...
Tekkeköy dahil mi hocam 😂
-
Samsun kopuyor
Kütleler hep atakum ve ilkadıma yaradı Tekkeköye gelene kadar hep etkisini kaybetti ne yazık ki 😔
-
Samsun'da merkez ilçelerde Atakum, İlkadım ve canik ilçelerinde akşam 6 dan 12 ye kadar muazzam bir kar yağışı oldu bulunduğum konumda 30 cm kar yağışı aldim sistem yavaştan doguya kayıyor artık aralıklarla dek kovalayacagız Samsun merkez yine sürprizini yaptı 🙋
Hayırlı olsun hocam Tekkeköy de şuan cılız bir yağış var ve birazdan bitecek sanırsam siz çok iyi yağış almışsınız .
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Muazzam görüntü
-
Cerkes55 hocam Samsun'da şuan deli gibi kar yağıyor gece devam edicekmi
Tekkeköy olarak yıldız saymaya devam ne yazık ki yarın Samsunspor Rizespor maçı çok rahat bir şekilde oynanır
-
Samsunda heryer güllük gülistanlık mis gibi yaz havası var
şehiriçine geldim millet kısa kol tshirtle gezecek o derece 😂
-
kendi konumum adına konuşayım hava güneşli biraz daha zorlar ise denize girmelik olacak o derece uv ışınları var
Samsun’da öyle ne yazık ki rüzgar yönünden maalesef inşallah düzelir sadece bi 10 dakika tipi yağışı aldık onun haricinde hep güneşli bir hava var
-
Bölge genelinde denizden gelen kütleler ilçe ilçe ara sıra etkili olabilir hatta mahalle mahalle 15 dakika önce ilkadimda etkili bir kütle oldu bütün gece bu şekilde ara sıra ucundan da olsa gelebilir
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sistem sonuna kadar mı böyle peki hep dek mi alacağız ?
-
Samsun’un rüzgar sıkıntısı çekeceğini bende düşünüyorum
-
GFS 06Z’ye göre olayın kendisi Samsun abi. Ama değişime açık
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gfs ısrarla Samsun , ecm ise Trabzon’un doğusu bakalım ne olacak çok merak ediyorum