Furkan K. tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Her geçen güncelleme güçlendiğini gösteriyor bence
Bence de öyle İstanbul’a yarayan senaryolarda çok az azalma oluyor oraya yaramayan senaryolarda çok daha fazla güçlendiriyor bakalım ecmwf ne diyecek gem -42 soktu az önce Samsun’a 😂
-
Orta Karadeniz ne alemde Pandora hocam ?
-
Kar haritası atabilir misiniz ?
-
Temkinli hala olsun bu da güzel ❄️
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Herkese merhaba günaydın . İnanmıyordum çünkü ecmwf yağmur veriyordu , gfs tüm gün kar yağışı veriyordu . Konumunda anlık saf kar yağışı başladı ve rakım deniz seviyesi sanırsam bu sistem GFS gibi gelecek ❄️🥶
-
Selamün aleyküm.
Aleykümselam hoşgeldiniz.
-
Kim ne atıyor durun hele karışmasın 😊😊
Ecmwf ara güncellemesini paylaşıyor Sahutt
-
Ara güncelleme başladı
model paylaşım sayfasına atarsan daha iyi olur hocam.
-
Estağfurullah çok imkansız bir şey değildi tüm modelleri bi taslak yaptığında orası gözüküyordu bunu da birçok kişiden duymuştursunuz mutlaka, böyle olması ülke geneli içinde çok iyi oldu bence doğulasa ayrı batılasa ayrı şeyler yaşanırdı. Artık sistemi yaşama zamanı gerçekten çok keyifli olacak anlık değişik görüntülere şahit olacağımızı düşünüyorum potansiyeli çok yüksek
Kesinlikle öyle bence herkes Sinop ile Trabzon arasını konuşacak 5 gün boyunca hepimize hayırlı olsun ❄️🥶
-
Pandora 2 akşam önce bir tartışma vardı ve sen sistemin aynen bu şekil Sinop Kastamonu arasından geleceğini ön görmüştün ve bu akşam o sonuca canlı canlı şahitlik ettik sistemin başlamasına hemde 48 saat kala tebrik ederim.
-
Furkan K. sonuç bu oluyor işte
Çerçevelet duvara as mükemmel bir çıktı ❄️🥶🙏
-
Orta Karadeniz’in üzerindeki dek nasıl bir dek öyle wortex e mi benziyor ben mi yanlış görüyorum ?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.