:alkıs: :alkıs:
Whisper abim napıyon sende mi ben gibi gece kuşusun
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur:alkıs: :alkıs:
Whisper abim napıyon sende mi ben gibi gece kuşusun
Artık yazılarımız bu renge dönmeye başlamasın mı?? Başlasın başlasın sezon açma rengimiz bu bizim..!
Bolu için güzel oldu
Akşam ve yarın öğlen saatlerine kadar kuvvetli yağışlar devam edecektir doğu karadeniz için daha uzun süre dikkat etmekte fayda var
Batı karadenizde yağışlara bir tık yükseliş geldi
Ben bu kış için batı bölgeler adına umutluyum, ayrıca bu sene karadeniz kışı olacağını düşünüyorum bomba gibi hazırız yeni sezona
Şu dakika dakika saat saat sistem takibi yağış takibi soğuk takibi yaparken coşacağız burda
Yeni arkadaşlar varsa kemerlerini taksın kışın bu başlık altında coşuyoruz ?
Kışın bizim bölgemiz şov yapıyor zaten hem yağış hem sıcaklıklar olarak ondan fazla takılmayın bunlara?
Düzceden kastamonuya olan kısımda yağış oranı ciddi azaldı. Çok üzücü bölgesel 10-15 dakka etkili sağanaklar görülebilir, ama bu beni
Üzdü bolu da olan biri olarak
Şimdi Rizede olmak vardı ?
Rizede ben 1000 metre üzerinde yaşamam işkence ama 700-800 metrelik köyleri efsane
Öncelikle arkadaşlar bu hafta sonu kar görmek için yaylara filan çıkmaya kalkmayalım? bu durum doğu karadeniz için bile 1700+metreler için vardır kendinizi yormayın boşuna
Bende ufak ufak yerimi alayım artık
Benim tahminimce aralık 2 ve 3. Haftası ılık geçecek gibi
Kimileri ocağı sıcak gösterip aralık şubat soğuk olacak diyorlar şimdi aralık ocak mı ılık olacak yoksa sadece aralık mı size göre
En yüksek 25.5
En düşük 13.0
Yağış 1.2 mm
Başarılar