Yaz bitmiyoo bitmiyooo kafayı yiyeceğim
Bilal Tan tarafından yazılan gönderiler
-
-
izmire yagmur yok cok üzüldüm 1 damla yagmur dusmedi Gorende sudanda yasiyo sancak
Yağmuru geçtim izmirde sıcaklık 30 un altına inerse şükret sen
-
Doğu anadolu hariç
-
Arkadaşlar gelecek serinleme çöp oldu malesef yağış olayı çoğu yerde kalktı çoğu bölgede 3 derecelik düşüşten başka birşey yok son 5 gün tamamen sarpa sardı
-
Teşekkür ederim herkese bu ikinci yakalanışım bidaha bulaşmıyo lafı tamamen yalan ve ilkinden de ağır geçiyo şuan çok dikkat edin
Sinan hocamızın ekim tahmini gelince moralimi toplarım
-
Bu lanet hastalık benide vurdu öyle bi sırt ağrısı yapıyor ki canlı canlı kemiklerim kırılıyor sanki kolumu kaldırcak halim yok dışkı ishal ateş sürekli 38 derecelerde lütfen evden çıkmayın bunu yaşamayın dualarınızı bekliyorum hepinizden
-
Sinn hocam ayrıntılı ekim ayı tahmininiz ne durumda
-
Sağlam serinleme yolda ?
-
19 eylül sonrası karadenize yağış ve serinleme gelecek sanki eğer gelirse düzce,kastamonu ,bolu,karabük,zonguldak ,adapazarı yıkılır
-
Boluyu tek geçerim ben ??
-
Bu yıl uzaktan eğitim sayesinde kışı istanbul yerinde bolu da geçiriceğim çok heyecanlıyım inşallah güzel sezon olur
-
Şuan denver i canlı izliyorum bugün den sonra aksiyon başlayacak
-
Sessizlik sizlerin bizlerin sayesinde biter.Konular açılıyor hemde fazlaca..Bizler biraz gayret edersek ve birde havalar kendine gelirse bu sessizlik sona erer inşaallah Bilal.
Birde ekleme yapalım..Sadece hava işi değil bu sitede herşey dahil.Bir haber, bir komik fıkra ,bir soru ,bir anket bile yazmanız ve bir selam sessizliği bozar .
Aynen öyle abim , ufak tefek serin ataklar başlayınca dolup taşarız gene inşallah
-
Abim bu forum niye böyle sessizleşti 10 gündür temmuzda bile böyle değildi
-
Accuweather asya tahmini en geç salı veya pazartesi önümüzde olacak