Arkadaşlar aynı denver de ki duruma benzer bir durum wyoming cheyenne de de var bakın gayet güzel dalgalanma var orda da
Bilal Tan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ekim ayı tahmini de var geniş çaplı çok iş var yarın
Hocam bekliyorum sabırsızlıkla
-
Ülkemizde yaşanması çooook zor bir durum bana göre imkansız seviyelerinde olabilir türkiyede günde en fazla 17-18 hadi 20 derece dalgalanma olabilir nadir durumlarda
-
Direk okyanusla bağlı bir ülkede kasırga görüldüğü gibi ani iniş çıkışlar olabilir avustralya da yaşanan bu olay yanlış hatırlamıyorsam 42 dereceden 17 ye inmişti bir gün içinde buna en büyük örnek öyle ülkeler için anormal normali olan bu durum iklim değişikliğinin de etkisiyle arada ki makası daha da arttırıyor
-
Bu gerçekmi iklim değişikliğinden mi oluyor neden bizde olmuyor
Gerçek sinan hocamız konu açacak
-
Bolu hayırlı olsun 14 burda awm de yağmur başladı şehir merkezinde 7-8 dakika içinde ulaşacak
-
Tamamdır hocam
-
Şuan hava durumu çok değişik denverin sizde bakarmısınız anlayamadım cidden
-
Sinan hocam size bir şey soracam amerika birleşik devletleri denver colorado da 32 dereceden nasıl ertesi gün kar yağışlı 4 e düşüyo daha öncede görmüştüm sebebini az çok biliyorum ama bu kadarını görmedim
-
Bolu 22.8 derece hissedilen 21 rüzgarlı yağmur yolda
-
Zonguldakli67 derki
"Yarın sabah 10 gibi yağış var batı karadeniz de"
Abim o kadar uzun zamandır yağış görmedim ki yağacağına kendimi inandıramıyorum ben
-
Bir süre 25-30 bandında ilerlicez sinirlerimi bozan şey kuraklık
-
Hocam cidden gök gürültülü yağmur mu gelecek yoksa şu uyuz kapalı havaları yaşama ihtimalimiz mi var yine
Yarın kayda değer bir serinleme yaşıyacağız kremlin yarın akşamüstünden sonra orta şiddet yağış gelecek umarım ki sonra ki gün daha da serin ondan sonra stabil bi şekilde güneşli havalara devam parçalı bulutlar arasında ama sıcak terimi yerini ılık terimine bırakacak
-
Eriyoruz bolu ne böyle ya yarın öğleden sonra gelecek gökgürültü sağanağı beklyoruö?
-
Herkes niye ölü eylül ayınada giriş yaptık artık canlanma zamanı yavaştan herkes yerlerine?