Güncelleme varöıştı sayfada
Bilal Tan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Aleykumselam Bilal
Ben uygulamadan bakmıyorum ama
Bir göz at bakalım genel sayfası açık ..
Sağolasın abi
-
Herkese selam , MGM neden açılmıyor bilen varmı
-
İnşallah bende kış tahmini yapacağım hayırlısıyla, geçen sene yüzde 75 lik bir oranda tutarlı yapmıştım, allah bu sene yüzümüzü kara çıkarmasın
-
Hayırlı geceler HS ailesi, sorumun yanıtı içinde teşekkür ederim sizlere.
-
Merhabalar , bünyamin sürmelinin şu sıcaklık haritasını filan gösterdiği uygulama hangisi
-
Hosgeldin,Hayırlıı geceler sana da.
Havalar serin
Böyle devam etsin valla abi
-
gece ayazına alışık olmadığımız için . malum sıcak bir yazdan çıktık bünye sıcağa alıştı havalar serinledi. geceler artık ayaz. oluyor serin oluyor. olması gereken aslında bu.
böyle olması gerekiyor tam zamanında serinleme. serinledide yağış yok ya.
2.5 aydır hiç yağış göremedik. koca yaz boş geçti bünyamin sürmeliyi dinledim dün. eylül ciddi dereceye yakın kurak diyor marmara. için diğer yerlerde kurak. karadeniz hariç
ama bolu bi şekilde alır malum karadeniz.
eylül kurak ekim nasıl geçer acaba . yağış olmayınca sıcaklıklarda dalgalanmada pek olmaz diye düşünüyorum sabit seyirde gider.
Bolu bir şekilde yakalar yağışı😂 kendi yağışını yaratan bir yer
-
Bolu şuan 10.1 derece ağızdan duman çıkıyor ce aşırı bir soğuk var. 7-8 lere iner bu gece merkez
-
Merhaba, hayırlı geceler HS ailesi
-
Kızılderililerin çok güzel kış tahmin ilimleri vardı ah bi ulaşabilsem google çok kısıtlı kaynak sunuyor
-
Güzel bir hava aktivitesinde sen ve İstanbul da olanlar bir plan yaparak buluşma tertip edilebilirsiniz
Süper olur abi
-
Belli de olmaz .. Bakarsın güzel bir kış geçer İstanbul'da
İnşallah abi beylikdüzündeyim ben tüyapta
-
Bu sene bana hüsran olacak üniversiteler açıldığı için istanbula geleceğim... maalesef Bolu gibi batının erzurumundan istanbula
-
Boluya 17 giriyo 😂😂😂