Bilal Tan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Çoktan geldi geçti Bilal.
Abi sitede varmı o konu başlığı altında yorum
-
Accuweahter sonbahar tahmini geldimi
Dostlar
-
Whisper abi masaüstünden giremedim sadece telefondan girdim sisteme giriş yapıp çıktım onda da hesabı kurtarınca sağol abi
-
Accuweather sonbahae tahminini ne zama yayınlıyordu
-
Keşke85 doğumlu olsaydık
-
Onun dışında egede arka arkaya depremler oluyor, almanya, belçika sel götürüyor , riza artvin doğu anadolu sel götürüyor, alaskada 8.2 deprem oluyor çok kötü çok
-
Allah yardımcımız olsun bir günde 1.30 saat içinde 24 ilde yangın çıkamaz , birini söndürüyoruz başka ilde başlıyor. Alanyadayım şuan oba mahalelsinde herkes silahla nöbet tutuyor , otellerde iptal başladı çoğu otel boşalıyor, turizm virüsle olmasa bu şekilde yara alıyor , aynı zamanda doğal güzelliklerimiz yok oluyor canlılar ölüyor, millet evinden köyünden oluyor
-
Hepsi sabotaj dünya geneli için türkiye için konuşmuyorum sadece günümüzde savaşlar virüslerle doğa katliamlarıyla kıtlıkla ile oluyor
-
Final çalışmaktan uyuyamadım artık sabah namazını kılıp yatmak farz oldu😂
-
-
Boluda hala montla geziyoruz gündüz max 13 ü geçmiyor. Sert esintiyle hissedilen 9 derece öğlen saatlerinde 😂😂😂
-
Boluya martta 6 gün nisanda 2 gün kar yağdı güzel motive oldu banada 3 ay su gibi geçer çok özlemeden gelecek kara kış
-
İyiyim dostlar çok sağolun, iş güç final uğraşıyorum. Yazın biraz nefes alalım malum yasaklardan bunaldık biraz. Ağustos sonu sezona güç toplayalım😎
-
Whisper abim nasılsın özledim vallahi