İstanbul'a yağmur geliyormuş galiba hadi hayırlısı
onurtugtekin23 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Aksama doğru işten çıktım suratıma resmen sıcak fön üfledi. Bu senenin en sıcak günü bugündü. Yarın neyseki 10 derece düşecekmiş hayırlısı hadi kışın Afrika yetmediği gibi yazında geliyor :))
-
Havaların sesi threads hesabı açılsın mı ?
açılmasından öte aktif kullanılması önemli. twitter hesabı eskiden çok pasifti şimdi ise baya aktiflik artmış
-
Bende girdim sınava sonuç şöyle geldi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. aramızda 3 puan fark var ve sıralama 30 bin kaymış 1 puan bile neler farkettiriyor. Ayrıca şu OBP saçmalığı kaldırılması lazım beni 120 bin sıra geriye atmış. arkadaş yanlış anlamasın benden daha az net yapmasına rağmen benden önde obp sayesinde. ikimiz içinde hayırlısı olsun
-
Sonuç olarak 30 bin altı sayı verirlerse inanmam yalandır.
-
Twitter'da cm hesabı yapanlar noldu. Kiyilar 5 cm diğer yerler 20 cm örtü alır falan
-
Çoğu enkaza ekipler ulaşamamış bile. Ciddi personel eksikliği var. Zaman çok önemli her geçen saniyede canlar yitiyor.
-
mutteahitlerin 5 kurusun peşine düşmesi yüzünden insanlar canından oluyor. Ülkemiz güzel olsa da insanları gerçekten iyi değil. Her sey müslüman olmakla bitmiyor müslüman olarak yaşayan,hak yemeyen kaç kişi var. Ülke bastakinden en alta kadar hırsız olmuş (genel konuşmayayım ama gercekten öyle) bilim 0,milleti din üzerinden kandırıyorlar. Japonyada 9 büyüklüğünde deprem oluyor hiçbir binaya bişey olmuyor. Anladığım bişey varsa dünyayı bilim kurtarir artik biraz gözümüzü açalım.depremden sonra bas sağlığı dilemekle bitmiyor bu iş. Niye kontroller yapılmıyor hem de deprem ulkesi olmamiza rağmen. Onca deprem vergisi nereye gidiyor. diyecek birşey bulamıyorum .Allah yardımcıları olsun. Bu kışın ortasında hele de tam bu zamanda olmasi çok kotu
Bu ülkenin hiçbir alanında DENETİM YOK. Daha kaç deprem olmasını bekliyoruz denetim için? İstanbul'da en az depreme dayanıksız 20 bin bina var. 20 bin bina depremde yıkıldığında nasıl bir vahim tablo ortaya çıkacak sizce? Göz göre göre depreme gidiyor İstanbul ve Marmara bölgesi
-
En az 500 bina yıkıldı her binada 10 kişi vefar etse minimum 5000 vefat haberi bekliyorum malesef. Umarım bu depremde İstanbul için bi ders olur.
500 bina sanıyordum ama 1710 bina yıkılmış. 10 bin i geçecek malesef
-
En az 500 bina yıkıldı her binada 10 kişi vefar etse minimum 5000 vefat haberi bekliyorum malesef. Umarım bu depremde İstanbul için bi ders olur.
-
Forumda doğuda yasayanlar durum bildirsinler.
-
Elazığ'daki akrabalarımı ve Kayseri'deki kardeşimi aradım. Herhangi zarar yok. Fakat hepsi Malatya'da çok yıkım olduğunu söylüyor. Şuan Maraş Malatya Elazığ bölgesi yoğun kar yağıyor. Acil yardım gitmesi gerek.
-
istanbula yağan kar anadoluya yağsa 1 metre örtü olur. İstanbulun klasik sıcaklık problemi her zaman var
-
Esenyurt sadece havada kar.
-
Arnavutköy taraflarında gök gürültüsü yaşıyoruz üst üste
uzun süre yoktun forumda burayı bıraktın sandık