Bu ayda derken? Her mart ayında özellikle iç kesimlerde kar görülür..
Tmm reis kızma ironi amaçlı yazdım zaten
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu ayda derken? Her mart ayında özellikle iç kesimlerde kar görülür..
Tmm reis kızma ironi amaçlı yazdım zaten
Kırklareli merkeze orta kuvvette kar yağıyor bu ayda
Bu sistemden şikayet edilmesinin nedeni 5 gün boyunca kar yağacak denmesi. Twitter çöplüğünden dolayı bazı kişiler 5 gün boyunca yerde örtünün kalacağını üstüne birikim yapmaya devam edeceğini sanmış galiba. İstanbul gibi beton yığını ve sıcak bir şehirde çok efsane sistem beklememek gerekiyor. Zira en son efsane 2017 de olmuştu. O yıldan beri adam akıllı süper denecek kadar bir sistem gelmedi 2022 kısmen sayılabilir sadece. Bu yüzden İstanbul için beklenti her zaman hangi yıl olursa olsun düşük tutulmalı. Twitter'da konuşanlara yada amatör yorumculara itibar edilmemeli.
Harita yapmakla ugrasmayacagim yarin soru cevap yapariz. Kar haritalarindaki degerlere neredeyse yakin kar kalinliklari olur.
Istanbul guney sahiller en az 10-15cm, avrupa yakasi batisi ve bermuda olarak bilinen goller etrafindaki ilcelerde en az 25-30 cm. Silivri Catalca yuksekleri en az yarim metre. Anadolu yakasi guney sahiller 10-15cm. Anadolu yakasi yuksekleri en az 25-30cm. Bogaz hatti en az 20-25 cm. Bunlar en az bekledigim degerlerdir daha fazlasi mumkun.
Can hocam son güncellemelerden sonra bu tahmininiz hala geçerli mi?
TFF 2. lig ve 3. Ligdeki tüm maçlar 2 nisana ertelendi.
Harita yapmakla ugrasmayacagim yarin soru cevap yapariz. Kar haritalarindaki degerlere neredeyse yakin kar kalinliklari olur.
Istanbul guney sahiller en az 10-15cm, avrupa yakasi batisi ve bermuda olarak bilinen goller etrafindaki ilcelerde en az 25-30 cm. Silivri Catalca yuksekleri en az yarim metre. Anadolu yakasi guney sahiller 10-15cm. Anadolu yakasi yuksekleri en az 25-30cm. Bogaz hatti en az 20-25 cm. Bunlar en az bekledigim degerlerdir daha fazlasi mumkun.
yaptığınız cm hesabı en az halı böyleyse iddialı ve çok güzel yeterli olur bu haliyle İstanbul'a. Ve sizce örtü olunca sürekli eriyip tekrar tutan kar mı olacak yoksa en az 2-3 gün örtü kalirmi yerde?
Ecmwf modeli en başarılı model olduğunu tekrar kanıtlamış oldu. GFS yıllardır zaman zaman ecmwf modeline ters çıktılar versede eninde sonunda ecmwf nin dediğini yapmıştır. Ecmwf ne derse o olur
Profilimdeki foto bile vortex e ait 🥲
24 Ocak 2022 meşhur vorteks
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ah be seytan üçgeninde 6 saatte 40 cm örtü yapmıştı. (Başakşehir Beylikdüzü Esenyurt)
İstanbul'a yağmur geliyormuş galiba hadi hayırlısı
Aksama doğru işten çıktım suratıma resmen sıcak fön üfledi. Bu senenin en sıcak günü bugündü. Yarın neyseki 10 derece düşecekmiş hayırlısı hadi kışın Afrika yetmediği gibi yazında geliyor :))
Havaların sesi threads hesabı açılsın mı ?
açılmasından öte aktif kullanılması önemli. twitter hesabı eskiden çok pasifti şimdi ise baya aktiflik artmış :olumlu:
Bende girdim sınava sonuç şöyle geldi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
aramızda 3 puan fark var ve sıralama 30 bin kaymış 1 puan bile neler farkettiriyor. Ayrıca şu OBP saçmalığı kaldırılması lazım beni 120 bin sıra geriye atmış. arkadaş yanlış anlamasın benden daha az net yapmasına rağmen benden önde obp sayesinde. ikimiz içinde hayırlısı olsun
Sonuç olarak 30 bin altı sayı verirlerse inanmam yalandır.
Twitter'da cm hesabı yapanlar noldu. Kiyilar 5 cm diğer yerler 20 cm örtü alır falan