Ecmde Anadolu demiş icon hepsini kendine çekti
onurtugtekin23 tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gün boyu radar dolu olacak
Bunlar dekmi? Döne döne geliyor vortex sandım.
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Şimdi bile böyleyse yarın akşam daha kötü olur. Akşam olmadan bir an önce halletmeleri lazım.
-
Twitter'da dolaşayim dedim herkes Avrupa yakasından ümidini kesmiş. Anadolu yakasında yaşayanlar bayram ediyor. 24 ocakta da vortex Anadolu'ya vuracak deniyordu ama o gün Avrupa batısına vurdu. Yani sistemi yaşamadan hicbisey belli olmaz. Belki Avrupa batısına gelir tekrar.
-
Esenyurtta yerler buz. ince örtü bile toprak gibi olmuş. Yağış olsa baya örtü birikir hava müsait.
-
Radar neden böyle ki bu akşam çok dagınık ve kütleler cok kücük
Deniz sıcak olsaydı kütleler daha iri olurdu. 24 ocakta deniz sıcaklığı 22 derece iken simdi 7 derece arada baya bi fark var.
-
Esenyurt kütlenin sınırında kaldı. Bizdede 5 cm yakın vardır. Başakşehir tarafı çok iyi faydalandı tam ortaladı orayı
-
Güzel kütle geliyorke bana gece daha iyi kütleler
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. bu nasıl bir boşluktur mübarek kara delik gibi ahaha
-
Vortex 24 ocakta Avrupa yakası batısına vurdu yarım metre kara gömülmüştük. Bu sefer boğaz hattına gelecek gibi. Bende isterim batıya gelsin ama bu sefer boğaz hattı nasiplensin. İzleme sırası artık bizde ama nereye vuracağı hala belli olmaz.
-
Vortex istiyorum vortex Dek bizi kesmiyor artık
-
Dek bantları oluşmuş geliyorlar
-
Vortex mi geliyor
-
Vortex istanbul geneline yayılırsa pazartesi kesin tatil yarını tatil yapan pazartesiyide tatil yapar
Bu sistemi hiç takip etmedim 24 ocaktaki gibi vortex mi gelecek yine? Onun gibi gelirse 40cm garanti
-
Esenyurt'ta ara sokaklarda hala yerde örtü var zor eriyor 3 gün kar yağmamasına rağmen.