24 ocaktaki kütleler daha yeşildi.
onurtugtekin23 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Anadolu yakasında yaşayanlar Avrupa'dan az kar aldığında hemen kiskaniyorlar bi çekememezlik var. Anadolu yakasına her sene kar yağdı zaten. Avrupa yakası yıllardır kar yağmadı ilk defa bu sene yağdı ondada hemen yeter yağmasın diyorlar sözüm meclisten dışarı
-
Bir şeyler yazmak isterdim Bilim El vermiyor
Kesin rotasını çözmek için daha çok erken değil mi
Evet hocam sistem İstanbul'a giriş yapmadan belli olmaz ama yinede bi umut batılı istiyoruz
-
Başka forumlarda ve sosyal medyada herkes doğulu derken birden telaşa girdiler şimdi sistem batılı geliyor diyorlar
-
@>>>WinteR<<< hocamızın dediği kadar doğulu geleceğini düşünmüyorum daha vortex giriş yapmadı ama küçükçekmece esenyurt arasınıda kapsayacak gibi duruyor
İnşallah öyle gelir Avrupanin tamamı etkilenir. Anadoluda dahil güzel kar alır. Ama şuan herkes boğaz ve Anadolu merkezli düşünüyor. Yaşayıp göreceğiz.
-
şansıma bak esenyurt az yagar zaten bende ne kadar şns oldu ki
24 ocakta Esenyurt'ta 40 cm yağdı hatırlatırım. Bu kadar negatif olma bence. Sıra onlarda bu sefer biz izleyelim.
-
Yavaş gelen yavaş gider
-
Radara göre tahmin edildiği gibi doğulu geliyor. Avrupa yakası az kar alacak sağlık olsun. Bu sefer Anadolu vortex görsün
-
Bunlar öncü kuvvetler. Daha vortex gelmemiş herkes ümidi kesmiş hemen sistem bitti diye. Yaşanmadan hicbisey belli olmaz belki Avrupa yakası şanslı olacak bu sistemde diğer sefer olduğu gibi?
-
Ecmde Anadolu demiş icon hepsini kendine çekti
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gün boyu radar dolu olacak
Bunlar dekmi? Döne döne geliyor vortex sandım.
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Şimdi bile böyleyse yarın akşam daha kötü olur. Akşam olmadan bir an önce halletmeleri lazım.
-
Twitter'da dolaşayim dedim herkes Avrupa yakasından ümidini kesmiş. Anadolu yakasında yaşayanlar bayram ediyor. 24 ocakta da vortex Anadolu'ya vuracak deniyordu ama o gün Avrupa batısına vurdu. Yani sistemi yaşamadan hicbisey belli olmaz. Belki Avrupa batısına gelir tekrar.
-
Esenyurtta yerler buz. ince örtü bile toprak gibi olmuş. Yağış olsa baya örtü birikir hava müsait.
-
Radar neden böyle ki bu akşam çok dagınık ve kütleler cok kücük
Deniz sıcak olsaydı kütleler daha iri olurdu. 24 ocakta deniz sıcaklığı 22 derece iken simdi 7 derece arada baya bi fark var.