DEK yağışı bu vortex in yanında küçük kalır.
onurtugtekin23 tarafından yazılan gönderiler
-
-
bize dek fazla yaramıyor hocam siklon candır
evet doğulu boğaza doğru gitseydi ne olurdu düşenemiyorum bile
-
beylikdüzü kar diz boyuna gelmiş
-
1 saattir şimşek çakıyor öğlen 3 ten beride aralıksız kar devam ediyor
-
Yağışı az bir farkla kaçıranlar arkadaşlara çok üzülüyorum. Tam bir hayal kırıklığı oldu onlar için. Çünkü normal bir yağış değildi.
-
Esenyurt'ta böyle bir örtüyü daha yıllarca göremeyeceğim galiba. Yağış doğulu hareket etse bu gece 50 cm zorlardık.
-
Küçükçekmece/İkitelli'de ikamet ediyorum. 15:00 gibi başlayan kar yağışı halen aynı şekilde hız kesmeden devam ediyor. Sıfır örtü vardı. Şimdi en az 30 cm vardır.
Ayni şekilde bizdede öyle aralıksız yoğun kar devam ediyor 3 saattir 30cm örtü var
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ayak kompile batıyor 20 nin üstünde heralde
-
Şuan o yeşil kütlede olmayanlar o kadar çok şey kaçırıyorki. Sizede gelince hayret edeceksiniz.
-
Trt haberde beylikdüzü gösteriyor o nasıl yağış öyle
Esenyurt Beylikdüzü felç durumda 2017 de bile böyle yağış görmedim. Bardaktan bosalircasina yağıyor
-
hadi bakalım 80 cm olacak mı
Haklı çıkacaksın galiba kaybettim iddiayı.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Esenyurt 20 cm ye yaklaştı
-
-
Beyler bu b
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Beyler manyak bişey bu tipidende beter bina yok oldu
-
2017 den bu yana böyle bir tipi görmedim dehşetül vahşet.