Yavaştan yıldıza dönüyoruz galiba. Esenyurt Beylikdüzü vuracak gibi.
onurtugtekin23 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Aklıma önceki sene geldi. Sistemin son gününde sabah iş saatinde 2 saat boyunca aralıksız dek yağmıştı heryer kalın örtü almıştı İstanbul'da.
-
Esenler civarına sağlam kütle geliyor yine.
-
Esenyurt'ta gelirmi
Meteoroloji radardan takip et bulutları
-
Çok doğulu gidiyor. Boğaza yakın ilçeler nasiplenecek.
-
Dek karaya çıkınca dahada siddetlendi
-
Hava soğuk direk örtü yapıyor demek vayybe
-
Kar mar yokçular nerde birden kayboldular
Kar yok hocam burda. Küçük kütleler vuruyordur sizin o taraflara
-
mgm turuncu uyarı vermiş istanbul için. İç kesimler için 6 cm demiş. Benden 1 cm fazla söylemiş canı sağolsun.
-
ankaraya efsane kar yağıyormuş galiba şuan
-
Ayın 24 de Esenlerde 50 cm üstü bekliyorum ben
halen o tarifteyim bakalım İstanbul geneli ne ile karşılaşacak
hocam esenler gibi yer nasıl 50 cm ciddimisiniz. o zmaan beylikdüzü başakşehir 1 metre sizin dediğinize göre nedir bu büyük beklenti herkes tv den izlanda kışı geliyor habererini izlemiş galiba. Anadolu yakası neyse de avrupa yakası çöp
-
Küçükçekmece gibi sahil ilceler Max 5cm örtü olacak. İki gün güzel yağar zaten Avrupa yakasına. Başka yok. Şimdiden söylüyorum ki sistemden sonra forum isyan etmesin
-
Avrupa yakası İç kesimler 30-40 cm leyyyn ahahaa 1 hafta önce iç kesimler 5 cm başakşehir gibi kuzey ve yuksekler 10 cm dedim. Hala tahminim geçerli ben kazanacağım gibi :'D
-
bazı yorumları şaşkınlık içinde takip ediyorum,günlerdir model takibi yapıyoruz ama bazı kişiler sırf bilgi kirliliği için yorumlar yazıyorlar,
asıl soğuklar, yağışlar ne zaman başlıyor vs.
hiçbisey kafalarına girmemiş demekki...
Herkes model bilecek diye bişey yok. Herkes istişare yapsın bilen bilmeye bilgi versin diye forum var.
-
Eridi esenyurt
Aynen baktım yağmur atmaya başladı karla beraber