Kar içinde gömülürsün de dert tasan kalmaz umarım dostum
amin :D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKar içinde gömülürsün de dert tasan kalmaz umarım dostum
amin :D
En Az 20 cm Diyelim Oynar Aşağı veya Yukarı
herkes 20-30 civarı diyor. adam akıllı kar yok avrupa yakasına nasıl 20 cm olacak? Genelde herkes kaç cm derse beklentinin yarısı bile olmuyor. Bu yüzen avrupa yakası max 5cm civarı olur esenyurt beylikdüzü gibi yerlerde başakşehirde 10cm max şahsi tahminim. Buda burda dursun sistem sonu bakarım.
Neymiş İstanbul'da yağış sıkıntısı varmış. Tepede -42 derecelik 500hpa, -12 dereceye dayanan 850hpa var o kadar, her tarafı denizlerle çevrili şehir yağış mı alamayacak? Gök gürültülü ceviz büyüklüğünde lapa kar yağacak. Gömüleceksiniz.. İzobarlarların bir nebze daha düzelmesini bekliyorum.
Soğukla ne alakası var hocam 2019 yada 2020 de İstanbul'a -40 çekirdek gelmişti ama kar yağmamıştı sadece parklardaki havuzlar donmuştu
Avrupa yakasında oturanlar çabuk ecm kar haritasına baksın =D=D
2019 Şubat sisteminde örtü olmuştu 8-10 cm
Evet konumumda 8 ocakta örtü olmadı hiç ama 24 Şubat'ta oldu. Sizdede tam tersidir.
İstanbul için her ilçeye göre sistem farklı gelebilir. Kimine göre 2017 den sonra 8 Ocak 2019 iyiydi bende batıda yaşadığım için 23-24 Şubat 2019 sistemi efsaneydi. O zaman Esenyurt'ta 10 cm örtü görmüştüm ama Şirinevler Bağcılar Esenler gibi yerlerde örtü bile olmamış.
Bu sistemi sevmeyen Trakya ve Avrupa yakasında yaşıyordur. Sisteme kızanları eleştirenler doğu Marmara ve Karadenizde yaşadığı için tuzları kuru tabi
ne kadar saçma bir yorum sorumlusu benim gibi sanki bu güncellemenin arkadaşlar kendinize gelelim lütfen
Sorumlu sensin tabi herşey senin yüzünden oldu =D=D
İzobarlar böyle gelsin bermuda şeytan üçgeni coşar
Oha o izobarlar ne öyle
Vallahi artık cildircam ya nedir bu her sistemde en az Avrupa yakası nasibi alıyor? 1 izobar bari Avrupa yakasından geçsin hep anadalu yakası ve batı Karadeniz sinirim bozuldu =D
Garibim Avrupa yakası. Her zaman grubun sevilmeyen çocuğu oldu. Batı Karadeniz ise en sevileniydi. Her kış 1 metre kar alırdı
Aman tanrım didim
Ne ara çektiniz ya katılamadik =D