En düşük 2.5
En yüksek 16
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEn düşük 2.5
En yüksek 16
En düşük sıcaklık -5.3 oldu galiba
En yüksek 4.8
en düşük -3.8
Modeller ülkemize Afrika veriyorsa gelme ihtimali %80, Sibirya veriyorsa gelme ihtimali %20 dir bana göre. Ülke olarak sıcak iklim ülkesiyiz.
Beylikdüzü de bugün hafif kar atıştırmaları oldu
Sinan adamsın abi öz eleştiri yapan nadir tahmincilerden
Ayrıca şuan doğu anadolunun çoğu şehiri +1000rakimda olmasina ragmen sistemlerde sıcaklık sıkıntısı cekiyorlar .Burda bir çok etmen var tabiki en önemlisi barajlar diye düşünüyorum.
Allahtan rakım varda kar alıyor doğu anadolu. Rakımda düşül olsaydı bildiğin arabistan olurdu %100 . Hayal etmesi bile korkunç
Bu sene bizim bölge genelinde ve özellikle bölgenin doğusu çok kurak geçti.Bekleniyordu zaten beklenen gerçekleşti.Hocam artık benim görüşüm tarih vererek uzun vade tahminleri ömrünü tamamlamıştır.Artık çok zorlaştı, atmosfer de zorlaştirdi.Hele şimdiki verilere güvenerek yolda bile yürünmez.Saygılar.
Eskiden doğuda müthiş metrelerce kar yağarmış. Bundan dolayıda su sıkıntısı yokmuş. Ama ona rağmen ağaç dikimide yapılmamış. Şimdi ise kurak çöl gibi susuzlukla karşı karşıya kalan doğu bölgesi var. Ayrıca ağaç ekimide toprağın verimsizliğinden olabilir.
Bu sene konumum adına idare eder. Ama sosyal medyadaki çoğu tahminlerin altında sistem oldu. Örneğin 16 ocak ve 14 şubat sistemi. Beklentinin altında gelmesiyle çoğu kişi hayal kırıklığı yaşamıştır tabi. Örnek, çoğu tahminci 16 ocakta avrupa yakasına incede olsa örtü beklenirken sadece seyirlik kar oldu. Aynı şekilde 14 şubat içinde yine sıcaklık yüzünden beklenenin altında örtü miktarı oldu. Tahminci derken sosyal medyadaki bütün tahmincilerden bahsediyorum. Bu sene için puanım konumum adına 5/10
Bu senenin sistem şampiyonu batı karadenizdir. 14 şubat sisteminide allahtan çarşamba sabahı dekler kurtardı.
Kar bitti boşluğa düşmüş gibi hissediyorum :'D
ARKADAŞLAR AZ ÇOK DEMEYELİM BEĞENİ ATALIM =D ECMWF sabah güncellemesi bitmiştir. Daha iyi olması dileğiyle...
Evet arkadaşlar geldik İstanbul için o kritik soruya..
Sizce geçtiğimiz sistemin galibi.
ECMWF? (ECMWF diyorsanız beğenin)
GFS? (Gfs ise kalp atın)
Bence: ?
ICON :D