Link atarmısın abi kameranın
windy den bakabilirsin https://www.windy.com/tr/-Web-kamera…40.539,18.171,7
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturLink atarmısın abi kameranın
windy den bakabilirsin https://www.windy.com/tr/-Web-kamera…40.539,18.171,7
yunanistana baktım 2 saatte bembeyaz olmuş heryer
Yağış ne kadar geç gelirse o kadar iyi aman erken gelmesin. 16 ocak faciası yaşamayalım
CAN "Hocam 1987 rekoru kırılacak, 1 metre yağacak" diye yazsam siler misiniz? Bence silmezsiniz. ( Yukarda çöp yazanların mesajını silerim dediğiniz yoruma ithafen yazdım )
Artık ilk sistem için model takibe gerek yok. Yaşayıp görücez. Efsane, normal sisteme döndü. En azından barajlarımız sıkıntı çekmeyecek.
CAN hocam bu güncelleme için 19 a kadar kar haritası atma şansınız varmı güncelleme bitince ?
Bozulma olduğu kesin de çöp olmadığı da kesin aynı zamanda :D
evet
Bakalım siklon batılı oluşacakmı
Modeller bozulmadı ki hocam aynı
Nasıl bozulmadı allah aşkına :D 4-5 gün önceki modeller ile şimdiki aynı değil.
Hocam Ataşehirin rakımı kaç ? Çoğu siteye baktım birbirinden farklı şeyler söylüyorlar, biliyor musunuz rakımını?
Bir tane site vardı mahalleye kadar bile rakim söylüyordu. Çok doğru bir siteydi. Haritada renklerle gösteriyordu. Adını hatırlayan varsa yazsın ben bulamadım.
2017 efsanesi siklonu iç egeden girip orta karadenize ordan Karadenize geçerken tekrar güney batılı bir hal alıp 2 kez dönüp vurmuştu.
O Zaman siklonun gidiş yönü efsaneymis. Şimdi ise doğu Akdeniz'den başlayıp Kafkaslara gidiyor. Dağlar kadar fark var. Tam Karadeniz iç Anadolu sistemi.
zaman var insallah olumlu olarak değişirde yuzumuz guler
ECM karitasina baktın mı? 18 şubata kadar 20 cm vermiş =D
Önceki sene Karadeniz kapmıştı sistemi. Bu senede öyle oldu. Yapacak bişey yok. 2. Dalgayı bekleyeceğiz.
Yağışların durumu siklon akıbetine bağlı aşırı dogulu bir hal alırsa yağış oranı düşer. Batı Karadeniz ve dogu Marmara sınır kalır
Aynen öyle. Kısaca özet. %90 doğulu çıkacak. Şuanki gibi. Azda olsa %10 batılı çıkma ihtimali var. Batilarsa zaten İstanbul
arkadaşlar şunu anlamıyorum bazıları çok iyi güncelleme diyor bazıları berbat çok kafam karıştı.
İstanbul'u bütün olarak algılama. Anadolu ayrı Avrupa ayrı. Anadolu yakası güzel kar alıyor. Biz Avrupa dayız.