Öğlen çok iyiydi zaten kötü olması normal.
onurtugtekin23 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Soğuklarda kırpılma var sanki. Beklenen durum.
-
GFS kar miktarını biraz törpülüyebilir. Yeterki gelsin.
-
siberianhuso bu ihtimaller mevcut. Ama gerçekleşir ya da gerçekleşmez orası ayrı bir boyut kardeşim.
Hocam primci tahmincelere diyor o cümleyi. Böyle tahminciler başka forumdada var bizim forumdada var twitterdada var malesef. Herkesin tahmini kendinedir saygı duyarım.
-
Bazı şahıslar o kadar abartmış ki şimdiden İstanbul 1 metre kar yok Marmara' da bir metre kar. Bir dakikalık video yapıp kesin olmayan bilgilerle tıklanma hesapları peşine düşüyorlar. Resmen insanların kar sevdasını sömürme peşinde bazıları maalesef!. Hatta işi 1929 benzeri haliç ve boğaz donacak diyebilecek kadar pervasızlığa vardıran şahıslar bile çıktı meydana yani ayıptır yahu!.
O şahısları herkes biliyor neyse
-
kim o yazıyı yazan peki
Başka forumdan birisi ama reklam olmasın diye buraya atmayacağım
-
Twitterda bir yazı gördüm adam 17 Aralıkta 13-20 şubat sistemi gelecek -16 lar -20 ler gelecek demiş şok oldum helal olsun.
-
Izlanda yağan kar direk yapışacak yere
-
Soğuk konusunda sıkıntımız olmayacaksa sadece yağış durumu kalıyor
-
Gfs öğle güncellemesine göre 2017×3 olur
2017 de iyiydi küçümsememek gerek
-
Ecmwf deki gibi de gelse İstanbul'u tatmin eder ve heryerinde örtü oluşur
Gfs'deki gibi gelse 2017'yi unutur afet kadar tehlikeli kar alırız
Sabırla takibe devam her şey olumluECM daha fazla ama cm vermiş istanbula. Gfs neden az verdi ecmye göre ?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İSTANBULL
-
CAN O zaman anlaştık hocam istanbulu beğendim 2. 2017 olacak inş
-
Marmara güney ve doğusu bencede daha şanslı gibi
O bölgeler hep şanslı zaten + zonguldak
-
Açıkçası trakya ve avrupa yakasını beğenmedim. Heryer 60-70 cm kar alırken trakya ve avrupa neden zar zor 30 cm alıyor? İzobarlar bize uygun gelmedi malesef =D