Esenler son 6 dakika gelooo
Dörtyola kar yağar geri kalan yağmur
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEsenler son 6 dakika gelooo
Dörtyola kar yağar geri kalan yağmur
Esenlerde durum nedir
Şehir dışındasınız sanırım?
Kütleler giderek güçleniyor. Bermuda şeytan üçgenine doğru yoldalar bekliyoruz...
Kar veya yağış haberi bekliyoruz radar doldu iyice
Gfs abimiz kalitesini belli etti yine yosun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hiperzilla
Twitter'da ki amatör hava tahmincilerinin abartma seviyesi ( Bide sen koskoca hava tahmini yapan modelsin insan bi düşünür Suriye'ye Türkiye ye ne zaman böyle soğuklar gelmiş. Gefs in ciddiye alınacak bı tarafı yok. He moralimiz bozulursa bakılır orası ayrı tabi )
10 subat sistem bitti
1 saattir yenimi 108 e gelmiş 😂
İcon gibi gelirse yerde tutan kar yagisi görülür
Evet ama yağış tınne
MGM olaya el atmış beyler 😂
Umarım hakeden cezayı alır
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu koridoru kaybettmemiz gerekiyor. İzlanda ufaktan dokunmuş ama azor hamle yapmış azor dayanır İzlandanın da gücü kesilirse Karadeniz üzerinde -32 çekirdeğini görebiliriz
Öyle bir senaryoda -32 erir ve duser -24 e fakat -20 bile coşturur heryeri
Bende başka bir tahmin yapım vade sonu çıkış yapan azor üzerimize yatar eğer soğuklar tekrar dinlenip gelirse 1 ay full donacaz valla
Esenyurt Beylikdüzü ayaz var ben sokak lambasına bakıyorum o bana bakıyor
Kar haritalarina inanmayın pek tutarlı olmazlar kafanızda rahat olsun her dakka güncellenen şeyler kafa karıştırıyor ama şuna emin olabilirsiniz haftaya pazar allahin izniyle ıstanbul dahil Marmara yoğun kar alır ardından anadoluya yayılır haftaya salı bu görüntüleri görüp ateş inizide etmeye başlarsınız allahin izniyle
Aynen öyle kar haritaları ve 2. Dalga değişime çok açık en kötü böyle gelir heralde