Bu sistem İstanbul Avrupa yakası için son sistem olabilir kıymetini bilin zamanı iyi değerlendirin
onurtugtekin23 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Esenyurtta hava 2.6 derece ama kar yağıyor
-
Avrupa Yakası olarak gusül abdesti almamız lazım. Anadolu yakası ve batı karadeniz güzel kar aldı. Şimdide Trakya alacak. Tek avrupa yakası kaldı güzel kar almayan
-
Önce sistemin kazananı istanbul adına ICON olmuştur. Bundan sonra icon baba ne diyorsa odur
-
Selamun Aleyküm yine sistem ihtimali varmış galiba. Bu yüzden tekrar geri geldim
Umarım 23 şubat sistemi gibi olur. Avrupa batısı çok kar almıştı yine aynı senaryo gibi olabilir. En sonki avrupa faciasından sonra tatmin olacağız umarım.
-
Avrupa yakası son anda teselli ikramiyesi gibi bişey aldı en azından :'D
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Güzel dek oluşumları var bakalım kıyaya gelince patlayacakmı. Yoksa inecek mi.
oha avrupa yakasına geliyor sanki =D
-
hadi bitti sistem artık bırakın takibi güzel bir sistem oldu konumum adına 20 cm kar aldık daha da bişey beklemiyorum şu saatten sonra kar alamayan arkadaşlara üzülüyorum bu saatten sonra zor....
Dünde üzülüyordun bize neden yağmıyor diye :'D
-
En kötüsüde herkes sahillere bile 3-5 cm beklerken son dakika golüyle hiçbiryerin tutmaması=D
-
Dün sistem çöp diyordu bazı kişiler şimdi ise seviniyorlar 1 günde milletin ruh hali değişti :D
kim iyi diyorki sistem çöp oldu avrupa için. bu saatten sonra avrupanın işi bitmiştir.
-
bizim işimize yararmı hocam
avrupa yakası bitti artık. Anadolu güzel kar alacak. Ama belki güzel dek alırız şansa
-
Hocam gaziosmanpaşa ne alır gecenin devamında yağıyor ama örtü olmuyor bi türlü
hava çok sıcak :coksıcak:
-
hocam modellerde gece -8 giriyor sanıyordum. Dedim neden sıcaklıklar hala düşmedi =D
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. istanbul saat 3 ve 6 da ki yağış
-
Sinan hocam bari önceden deseydiniz oldu bitti ye getirdi herkes.