Hocam yarın bağcıların dik yokuşlarından poşetle kayabilirmiyim?
onurtugtekin23 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Karayelcim bu kadar geç geliyosan geç çıkacaksın inşallah
-
Başakşehir in kopması lazim şuan
-
Her sayfayı yeniledigimde sıcaklık düşüyor. Uygulamada sıkıntı var galiba ilk defa böyle bişey oldu
-
Can hocanın tahmini tutacak işin içinde _42 var 500 hpada dize kadar olur Anadolu boğaz tarafı yıldıza dönerse Avrupa'da karisir
Keşke yıldız olsa varya İstanbul kopar
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. İstanbul'da havalar ısınmaya başladı bi mangal yapalım dedik
-
Esenyurtta elektrikler kesildi. Ne zaman kar yağsa şehirde elektrikler gidiyor. En son 2019 sisteminde de böyle olmuştu
-
Gfs de 500 düzeltmiş hemen hemen için gibi iyi dek alacaz
Aynen -42 ile daha fazla yağış alicaz
-
Gfs biraz daha batılı gelmiş ve -42 de İstanbulda mükoo
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -42 tam İstanbul'un üstüne oturuyor. Bol yağış alicaz
-
Esenyurt baya ısındı 1 derece birden Esenyurt'ta yaşayan biri vardı ne oluyor orada
Evet 0.4 ten 1.3 oldu ama hala toz halinde yağıyor aralıksız. Yerler tutmadı.
-
Gece için güç toplamam lazım efsane olacak
-
Isı adasındanmıdır bilmiyorum başkalarının semtinde 0.5 derecede yer tutuyor bizde daha çatılarda yeni beyazlama var
sen esenlersin yağması bile şanstır bana göre. Esenler alçak bir bölge
-
Avrupa Yakası daha çok kar görecek merak etmeyinBunlar başlangıç Anadolu Yakası'nada gelicek
inşallah erken başlaması iyi oldu. asıl gece şov var. gece dışarda olucam
-
Ben anlamıyorum anadolu yakası şanslı taraftaydı.. Daha yağmuru bile yeni gördük acıbademde arakdaşlar gelicek mi bu tarafa bilgisi olan var mı :D
evet şanslı taraf en çok size yağacak zaten