arkadaşlar akşamki güncellemeden sonra model takibi bıraktım radara geçtim fakat son bir umutla gece güncellemesine bakacağım. Umut fakirin ekmeğidir.
onurtugtekin23 tarafından yazılan gönderiler
-
-
allah belanı versin ecmwf
Ağzına sağlık salihreis
-
İtalya bizi vuracağına Karadeniz vursun. En azından kar yabancı ülkeye gitmiyor.
-
Konumumda +10 cm vardi
Esenyurt ta +15 cm örtü olmuştu. O Zaman rüzgar yönü, izobarlar herşey harikaydı.
-
DEK şartları 18 Şubat'ın yanına yaklaşamaz şu an, yanlış bir örnek.
Aynen bende bunu demeye çalışıyorum.
-
23 Şubat 2019 kar haritasını görebilen varmı? Nerden bakılıyor? İstanbul kar tahmini merak ettim.
-
Sabahki güncellemeden 2 cm daha az verdi
Umut tacirleri hepsi
-
Modeller 1 gün kala tepetakla oluyorsa takip etmenin bir anlamı yok. Sadece zevk amaçlı takip edilir. İstanbul sondakika gollerine alışık artık radar takibi yapıcam moralim düzelir biraz :'D:'D
-
Bu arada, 2015 17 şubat sisteminde 3-5cm beklenirken DEKlerle 50 hatta 60cm alan yerler oldu. Sabır edicez beklicez
2015 te ki kar haritasında dekler sağlam veriyordu. Şimdiki kar haritasında adam akıllı dekte yok ve rüzgar yönü de uygun değil.
-
Arkadaşlar bence tek bi modele takılmayın ecmwf ukmo onları bi bekleyin gfs ana seneryo bazen en sıcak çıktısı oluyor
diğerlerini beklemeyelim onlar daha kötü=D
-
Sorumlular aciklama yapmali bence gidisat icin.
artık model takip etmeye gerek yok diyolar az kalmış.
-
Neden batilamasin?24 saat kaldi diye degisemez diye bir kural mi var..dun aksamki sistemde bile yapilan tahminin cogu tutmadi.kiyilar havada bile goremedi neredeyse.
yağış erken girdi dün. Biz doğu batıdan bahsediyoruz. Bana görede zor artık bu gece belki batılar.
-
Şubattada bi sistem daha alırız biter bu sistemden bi tık iyi olur
sıkıntı orda zaten umarım alırız.
-
Sisteme 24 saaten az kaldı diyebiliriz artık batılamaz.
evet ve bütün modeller doğuladı.
-
İstanbullular bu sistemi son sistemmiş gibi yaşasınlar genelde öyle oluyor :'D