Cumartesi öğlen kar azda olsa başlıyor avrupa için
onurtugtekin23 tarafından yazılan gönderiler
-
-
kuzeyden de kütleler iniyor bence yağış bitene kadar 1 2 cm görürüz
Ben bugün örtü bile beklemiyorum. Örtü olursa çok şaşırtıcı olur.
-
Sıcaklıklar hala yüksek kütle gelmeden düşer umarım.
-
Özellikle akşam güncellemesinde sistem batılamış diye karadenizliler ile marmaralıların tartıştığını gördüm. Kar için kavga edeceklerdi nerdeyse=D=D
-
Oldu canım başka açgözlülük yapmayın ülkemizin bütün güzel şehirlerine kar yağsın o gelinliği giysin bütün şehirler inşallah
bizim istememizle hava olayı değişmez. Ama bende benim bölgeme çok yağmasını isterim. Herkes kendi bölgesine çok yağsın ister. Açgözlülükle alakası yok
-
ICON sistemi dahada batılı vermiş. Yani gfs gece güncellemesinde belki biraz daha batılı gelebilir. Buda biz avrupa yakalılar olarak işimize yarar.
-
İşin kötü yanı pazar günü yasak var. Artık gizlice kaçamak yapicaz başka çare yok. Zaten o karda polislerde ralli yapmazlar
-
radarda hiçbir hareketlenme yok hala bu gidişle bize gece 4 5 gibi gelir
Zaten o saatlerde gelmesi lazım 4 gibi. 4 ten önce gelirse iyi olur
-
İzmir'de kar sevdalısı olmak çin işkencesi gibi bişey olsa gerek
-
merhabalar,
istanbul anadolu yakasında asıl kar yağışı cumartesi akşamı mı başlıyor yoksa cumartesini pazara bağlayan gece mi?
iyi akşamlar
Yaslan arkana bekle en efsane kar sizde olacak
-
oralardamısn
neyse burayı sohbet ortamı yapmayalım
17 yaşıma kadar ordaydim. 2 yıldırda Esenyurt'tayim. Kar sevdalısı olarak esenler bizi tatmin etmiyordu. En yüksek yer bile zar zor 100 metre oda dörtyoldu.
-
Bu arada nene hatun mahallesine selamlar =D
-
Esenangeles
Esenangeles
Esenyurt mu? Bizim burayada esencılıs derler
-
Aynı pazartesi gibi salı günüde yağış alsaydık efso olurdu
-
Şahsen cm tahmini yapmıyorum hocam fakat her yer karla kaplanır diyebilirim. Bu gece çok etkisi olmayan bir yağış var, Cumartesi akşam ve gece ise şov başlıyor.
Hocam cumartesi akşamı öncesi dek alırmıyız