15i yagıs az ama 17-18 guzel is yapar insallah bozmaz vade yaklastıkca
aynen özellikle esenyurt bahçeşehir beylikdüzü tüyap coşacak :-D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur15i yagıs az ama 17-18 guzel is yapar insallah bozmaz vade yaklastıkca
aynen özellikle esenyurt bahçeşehir beylikdüzü tüyap coşacak :-D
gfs de 14 15 16 için avrupa yakası iyi gelmedi bence
evet o tarihlerde yağış iyi olsaydı, 17-18 balı kaymağı olurdu
öğlen kar haritası daha fazla kar vermesi lazımdı. Hatalı olabilir belki. Ama istanbulu dekler kurtaracaktır inş. Dekler kar haritasında yok.
İstanbul için ecmwf daha iyi yağış verdi gfsye göre
Örtülü Kar yağışlı Rakım avantajı var bu yüzden Avrupa yakasının en şanslı konumlarından
Dek'in en fazla vuracağı yerlerden biri olabilir örtülü kar yağışlı
Bunda örtü görme ihtimaliniz daha yüksek kar topu bile oynarsınız 2020 Şubattan çok daha fazla etkili şu görüntüyle
2020 ye kar sistemi bile denmez. Sadece havada yağdı. Kıyaslamak bile hata bana göre
23 Şubatı yok eder böyle gelirse
24 Şubat 2019 sistemi mi?
Bu sistem 6-7 şubat 2020 sisteminden daha güzel olur mu?
6-7 şubat sistemi, anadoluyu bilmem ama avrupa yakası için tam bir hüsrandı. Konumuma 15 cm beklenirken sabah kalktığımda yerde 1 cm kar bile yoktu çok üzülmüştüm.
6 Şubat 2020 Avrupa için berbatti zaten. O sistemden daha kötü olursa sistem denmez ona. O zaman sıcaklıktan dolayı çok kar yagmasina rağmen tutmadı.
avrupa yakası deklerle şov yapacak. Beklenenden fazla kar alacak.
The content cannot be displayed because it is no longer available. Çok sıcak oldu :coksıcak:
eski esenler vatandaşı olarak esenlerde kar sevdalısı olmak zordur. Çok düşük rakımlı bir yer. Dörtyol bile zar zor 100 metre.
İstanbul adına tek endişem sıcaklık sorunu yaşaması. Önceki senede örtü bekleniyordu sıcaklıktan dolayı gerçekleşmedi.
pazar günü istanbul için karayel mi olacak yoksa poyrazmı suanki görüntüye göre
ben boğaz hattındayım o gün 12 cm ölçtüm evin önünde emirgan korusunda 30 cm vardı
Rakımdan dolayı olmuştur demek. Çünkü bizim bura 20 cm civarı örtü alırken esenler, zeytinburnu bakırköy civarı sadece havada görülmüş. Ama bizim bölgemiz adına baya tatmin ediciydi.
Dek yağacak mı deseniz kesin demek yanlış olur Dek en güzel radardan takip edilir
Tamamen şans işi yani
Deklerin radar tabiki efsane, özlemişiz
24 subat 2019 sisteminde Avrupa yakasının batısında örtü olmuştu. Bu sistemde de Anadolu yakası daha şanslı
Kar yağışı için en az kaç rakım? Örtü oluşması halinde en az kaç rakım? Bilen varmi