Bune be havada kar bile goremicez galiba geçmiş olsun artık Şubat sonunda belki alırız 2018 e döndü iyice
onurtugtekin23 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Rakım sistemi olur bence izlanda belasi var zaten
O olsun onada razıyız valla
-
İstanbul'a en azından havada kar yağacak onada şükür. 24 Ocak 2022 deki vortexten sonra böyle bişey olacağı belliydi
-
Çok sıcak cokkk
-
Kutuplarda bile soğuk denen bişey kalmamış. Harbiden küresel ısınma kendini hissettiriyor.
-
Rakım sistemi olmuş fazla bişey beklenmez bu sistemden
-
Şubat başı gelecektir umarım
-
Sitede suni kar yağıyor kim yaptıysa çok güzel olmuş. Bu arada da kuruduk be kardeşim şubat ayını bekliyoruz artık
-
Africa mi geliyor yani
-
Esenyurt'a 1 saattir ceviz büyüklüğünde dolu yağıyor sel bastı yine heryeri işteyim eve gidemiyorum. Radardan baktım sadece Esenyurdu kırmızı kütle vuruyor
Bulunduğum iş yerindeki mahallede heryer sel ve dolu yağarken bir mahalle ötede yerler kupkuru yağmur bile yağmamiş şaka gibi :D sokakta insanlara anlatıyorum inanmıyorlar dolu ve yağmur yağdığına
-
Esenyurt'a 1 saattir ceviz büyüklüğünde dolu yağıyor sel bastı yine heryeri işteyim eve gidemiyorum. Radardan baktım sadece Esenyurdu kırmızı kütle vuruyor
-
Çok pis şimşek çakıyor
-
250 puanla açık öğretime giremedik şaka gibi ilk defa böyle bişey görüyorum. Diğer seneler 200 puanla bile rahat girilebilirken bu sene 300 alan bile giremiyor açık öğretime. Sınav süresini uzatıp barajları kaldırıp iyice içine ettiler sistemin
-
BENDE VARIM
-
Esenyutta bugün öğleden sonra karla karışık yağdı lapa şeklinde