Africa geliyorke :coksıcak:
onurtugtekin23 tarafından yazılan gönderiler
-
-
2 kere 30 cm gördük bu kışta
30 cm olduysa baya iyi çünkü vortex çok geç geldi esenlere 24 ocakta az birikim yapmıştır diye düşündüm.
-
2017 den daha iyiydi bu sene 24 ocak konumum adına
2017 de Esenler'de 30 cm ye yakın örtü olmuştu. 24 ocakta o kadar olmamıştı galiba? Ben 1 günde 50 cm yerine 4-5 gün boyunca 25-30 cm tercih ederim
-
Bu sistem ocakta gelse beğenmezdim ama Mart ayının son haftasına girmek üzereyiz. Nisana az kaldı ama yinede seyirlik kar görüyoruz daha ne olsun İstanbul gibi bir yere. 2022 yılı 2017 den sonraki en iyi yıldı bence kar adına.
-
Silivri sabahtan beri kar aldı hala devasa kutleler geliyor. Can abi ordaydi galiba noldu ona forumdada göremedim uzun süredir
-
Üstümden geçen kütle 32 dbz gözüküyor. Ama 2 3 dakika orta kuvvet kar dışında bir şey yapmadı
Radar yanlış gösteriyor tam konumu tutturamiyorlar
-
Çatalca 20 cm oldu bütün dekler soldan akıp gitti. Bu saatten sonra fazla bişey olmaz
-
Yine başaramadık abi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Anlık İstanbul
-
Sistemin en kuvvetli akşam başlıyor
Pek güzel kütle yok gibi duruyor. Küçük parça parça hepsi
-
Lapa lapa iri taneli yağdı Esenyurt'ta tutsa bile anında eriyor hava çok sıcağh :coksıcak:
-
Esenyurt ta kar başladı toz şeklinde. Sadece arabalar üstü tuttu şuanlik.
-
O ilk golü atmayacaktik takım gevşedi hemen
-
Keşke maç sırasında kara denk gelseydik
Juventus maçı gibi iptal olsaydı
-
İstanbul’da yaşayanlar imkanı olan Avrupa yakası kuzey batı kesimleri yani Çatalca binkılıç
Arnavutköy durusu ve Silivri
Kuzey köylerine gidin. 30-40cm belki daha fazlasını görecektir .
hocam diğer saydıkların hariç arnavutköy her sistemin yıldızı oluyor o kadar bereketli bir ilçe yani