Potansiyel güzel eline sağlık EnesT_
onurtugtekin23 tarafından yazılan gönderiler
-
-
108 deki yağış ne öyle maşallah
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. vortex dediğin böyle olur. Devasa yeşil kütle avrupa yakasını komple içine alacak
24 ocak
-
vayy be hala bazı ilçelerde yerde örtü kalmış. bizdede yerler kupkuru güneşli
-
gfs baya iyi verdi sistemi mart ayına göre güzel dekler veriyor 18-19 mart
-
Efsane bir gündü 20 kişi kartopu savaşı yaptık dokunulmayan yerde 20-30 cm vardir
Esenler nasıl 30 cm ya 2017 de 30 cm olmustu esenler. İnternettede 30 cm 60 cm oldu diyenler var ama hiç 30 cm lik foto görmedim bi yerde. Çoğu yer 5-10 cm
-
Bu arada şunu farkettim windy nin radarı MGM den daha iyi. Burda çok hafif yağış var. MGM üstümüze yeşil kütle verir iken windy mavi kütle vermiş. Windy daha doğru veriyor.
-
Mahallenin gençleriyle 20 araç kurtarmışızdır. Hala yazlık lastikle yola çıkan var yav kendini düşünmüyorsan karşındakini düşün bari
Olan hep gençlere oluyor bunlar yüzünden
:))
-
Ne oldu o sistem bitti diyenlere göremiyoruz neden mi çünkü biri banlandı biri cezalı üye konumuna düştü ve bütün istanbul geneli etkileniyor .
Radarda daha yeşil kütleler bitti gibi Eren vortex değilde dek gibi oldu
-
3 saat ileri alacaksın öyle oluuyor utc
Biliyorum 17:12 yazıyor saat şuan 54 geçiyor 40 dk geride onun için dedim
-
pc den böyle gözüküyor mobilden giremiyorum
Guncellenmemis hala
-
Radara girebilen var mı çöktü galiba?
-
Esenyurt olarak yeşil kütleyi kaçırdık. Mavi kütle bile baya yağdırdı. 2. Yeşil bize gelecek galiba herkes çıldırmış forumlarda merak ettik yeşili şimdi
-
O büyük yeşil kütleyi alanlar güzel örtü olmuştur. Umarım devamı gelir yesillerin
-
Başka forumda bir tek bile olumsuz konuşan yok sadece burda var. Bakalım sistem efso mu olacak yoksa fos mu