3 saat ileri alacaksın öyle oluuyor utc
Biliyorum 17:12 yazıyor saat şuan 54 geçiyor 40 dk geride onun için dedim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur3 saat ileri alacaksın öyle oluuyor utc
Biliyorum 17:12 yazıyor saat şuan 54 geçiyor 40 dk geride onun için dedim
pc den böyle gözüküyor mobilden giremiyorum
Guncellenmemis hala
Radara girebilen var mı çöktü galiba?
Esenyurt olarak yeşil kütleyi kaçırdık. Mavi kütle bile baya yağdırdı. 2. Yeşil bize gelecek galiba herkes çıldırmış forumlarda merak ettik yeşili şimdi
O büyük yeşil kütleyi alanlar güzel örtü olmuştur. Umarım devamı gelir yesillerin
Başka forumda bir tek bile olumsuz konuşan yok sadece burda var. Bakalım sistem efso mu olacak yoksa fos mu
24 ocaktaki kütleler daha yeşildi.
Anadolu yakasında yaşayanlar Avrupa'dan az kar aldığında hemen kiskaniyorlar bi çekememezlik var. Anadolu yakasına her sene kar yağdı zaten. Avrupa yakası yıllardır kar yağmadı ilk defa bu sene yağdı ondada hemen yeter yağmasın diyorlar sözüm meclisten dışarı
Bir şeyler yazmak isterdim Bilim El vermiyor
Kesin rotasını çözmek için daha çok erken değil mi
Evet hocam sistem İstanbul'a giriş yapmadan belli olmaz ama yinede bi umut batılı istiyoruz
Başka forumlarda ve sosyal medyada herkes doğulu derken birden telaşa girdiler şimdi sistem batılı geliyor diyorlar
@>>>WinteR<<< hocamızın dediği kadar doğulu geleceğini düşünmüyorum daha vortex giriş yapmadı ama küçükçekmece esenyurt arasınıda kapsayacak gibi duruyor
İnşallah öyle gelir Avrupanin tamamı etkilenir. Anadoluda dahil güzel kar alır. Ama şuan herkes boğaz ve Anadolu merkezli düşünüyor. Yaşayıp göreceğiz.
şansıma bak esenyurt az yagar zaten bende ne kadar şns oldu ki
24 ocakta Esenyurt'ta 40 cm yağdı hatırlatırım. Bu kadar negatif olma bence. Sıra onlarda bu sefer biz izleyelim.
Yavaş gelen yavaş gider
Radara göre tahmin edildiği gibi doğulu geliyor. Avrupa yakası az kar alacak sağlık olsun. Bu sefer Anadolu vortex görsün
Bunlar öncü kuvvetler. Daha vortex gelmemiş herkes ümidi kesmiş hemen sistem bitti diye. Yaşanmadan hicbisey belli olmaz belki Avrupa yakası şanslı olacak bu sistemde diğer sefer olduğu gibi?