sıcak çıktı olsa gerek
KARadeniz tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kar konusunda en az gösteren model olan icom bile Samsun'a 50cm demiş. Ama Doğu karadenizi kırpmışlar. Doğu Karadeniz bu sistemde işi biraz sıkıntıya girdi
-
şey çok hoş ya 378 saat varken sistem ilk tohumlarını atarken biraz istikrar etmesini bekledim endeksler de uyunca çevreme 12 gün önceden kar geliyor dedim bakalım umarım bekleneni verir artık
-
Ilk kez modellerin Samsun için böyle güzel cm ısrarı görüyorum
-
Allah şifalar versin ömrü uzun olsun İnşAllah
-
Bence lider değişir (Beşiktaş olur) fenerin Hatay deplasman ve gs Kadıköy de maç var
Sizin yeneceginiz ne malum dostum. Fener zaten hatayı da gs yi de yenerse daha bırakmaz liderliği
-
Süperligin yeni lideri Fenerbahçe.
-
Ecmwf kazanır gibi 7 cm alır samsun bence
Ecm gecen seferki şubat sisteminde az öngördü ama merkezde 15cm kar birikmişti
-
Normal. Günlük 4 kere güncelleniyor. Özetle, sabah babasına anne, öğlen amca, akşam dede, gece de baba diyen bir model. 4 seferin birinde başka tahmin kalmadığı için babasını doğru tahmin edebiliyor
Sonuçta sistemi ilk gören o dostum
-
GFS mi ? Önünü bile göremeyen bir tahmin sistemi mi getirdi ? Yapmayın
Gfs 370 li saatlerde gördü sistemi ECM hatta başta görmedi bile kardeşim
-
samsun kocadağ
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Umarım Karabük olarak hatrı sayılır bir kar alırız. Sizin Karabük için öngörünüz nedir arkadaşlar ?
Sizin için godzilla
-
GFS Samsun merkese inatla 20-30cm arası kar veriyor. ECMWF de şimdi 17cm e cıkarmış yeni güncellemeyle. Hatırlatırımki 2017 efsanesinde ECM yine 10cm civarı kar vermişti merkeze ama sonuç belli. Orta ve doğu karadenizde şuanlık yağış problemi yok orta karadenizde soğuk problemi de yok. Samsun için denizden gelen kütleleri kaçırmamak adına kuvvetli poyraz lazım o kadar. Belli olmaz belki poyraz almasak bile sıcak karadeniz suyu dek makinası olur 20cm için yeter
-
Sistemin s'si kalmadı. Istanbul coşar biz seyrederiz. Yağış yok Tokat olarak. Kurak kupkuru günler bizi bekliyor. Yağışı tamamen kesmis
Kardeşim görme sıkıntınız mı var gayet yoğun kar yağışları var ama Tokat adına az yağış var diye Orta Karadeniz adına yorum yapma. Kıyılar için günlerce kar vermiş
-
Samsunda 850hpa da kuvvetli poyraz olursa pazar pazartesi gunleri sistemin yıldızı olur