Karadeniz bölgesini batısı ve doğusu olarak ayırarak yapacağım tahmini. Koşullar farklı çünkü bu sistemde.
Kesinlikle katılıyorum daha çok batı karadeniz yorumla yeri gibi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKaradeniz bölgesini batısı ve doğusu olarak ayırarak yapacağım tahmini. Koşullar farklı çünkü bu sistemde.
Kesinlikle katılıyorum daha çok batı karadeniz yorumla yeri gibi
Kardesim bn iç bolgesindeyim vezirkopru
Vezirköprüdeysen rakım olarak gayet şanslısın ama oraya kar haritaları boşluk veriyor ama dert etme DEK lerin nereye kaç cm vuracağını pek hesaba katamıyorlar. Eğer üstünüzden yeterli miktarda geçerse güzel kar tutar ben 20cm üstü bekliyorum açıkcası bölgem adına belki daha fazla bakalım ilerki günler
Can abi samsun durumu nasıl iç kesimleri olarak kar alma şansımız varmi
Dostum bizler DEK alıcaz yüksek ihtimal kar haritasından belli. Soğuk konusunda pek sıkıntımız yok rakım arttıkça şans artar. DEK işi şans işi, 850hpa daki rüzgar yönü çok önemli Samsun adına. Karayel olursa 10cm anca alır kıyılar gibi görünüyor ama poyraz veya yıldız tarzı alırsak daha çok işimize geliyor bölge olarak ve kütlelerin çoğu kaçmıyor
Diyecek birsey yok bizim adımıza orta ve doğu karadeniz için heycanla kaç gündür takip ediyoz ama malasef Marmara ve batı karadenizi izleyip oturacaz
Dostum samsuna -1 falan demiş karlı demiş Samsun adına pek kötü değilki
Samsun için soğukluk sıkıntısı olmaz herhalde. -9 giriyor gibi
Koskoca fener kontra taktiğimi oynacak.Bırakalım bu işi o zaman
Fener kime karşı kontra ile oynacağını bilseydi zaten 6 yıl şampiyonluk hasretinde olmazdık
Yani anlamadım topu rakibe vermeyerek kontra stiliyle nasıl oynayabilirsin ?
Kardeşim ben isatistiklere takılmam dün rize bjkden daha cok topla oynadı 6 tane yedi.Demek istediğim fb rakibe topu vererek oynamaz.Bu maç iyiydi fener tuttu diyeiblirz.Ya diğer maçlar da mı boyle olacak
Kontra oynayan takım ayağında top tutmaz zaten güzel kardeşim hiç mi kontra taktiği ile oynayan bir takımın maçını izlemedin
Kardeşim fenerin alanyadan daha çokve daha net pozisyonlari vardı ama fener kendi evinde boyle oynamamalı genlerine aykırı.
O yüzden puan kaybediyorduk işte?
Bu maç için şans diyenlere cevap ektedir...
Bala Kazandınız Ama olsun tebrikler
Kaçan penaltımız, net direğimiz ve 2 golümüzün ofsayt olduğu maç bala olmuyor. Futbol bilgini sorgulamak istemem ama şu maça az buçuk bilen biri "topu rakibe verip defansif-kontra" oynama stilinin bir taktik olduğunu bilir. Ayrıca attıkları gol penaltıdan ki bana göre penalti değil orası ayrı muamma
Geldi sayılır....
İnşallah Hocam Allah gönlünüze göre versin.
İnşallah tüm yurda her kar severi tatmin edecek şekilde yağar hocam ?
Samsun için umarım sistem netleştikçe bulut seviyesindeki rüzgarlar karayel değilde yıldız ya da poyraz eser. Kareyelli bile 30cm alıyor gibi duruyor kıyılar ama şahsi tahminim bu şekilde gelirse ve rüzgar poyraz olursa 45cm üstünü görebilir tekrar kıyılar. Hele olduğum yerin rakımı 150 çok daha iyi olabilir bizim oralar için.