Can abi uyu sen bence yoksa yarın soru sormaya bir kısa vade uzmanı hocamizi kaybetmek istemem
Serkann55 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Erdal salihmi acaba
-
Düne kadar kıs bitmisti şimdi 1 metreyi sorgular olduk ne diyim 15 cm olsun benim olsun yeter
-
çok şükür 15-20 arasına raziyim 2016 yilbasindan beri kar goremedik yeter ki yerde ayakkabi boyu örtu biraksin fazlasinda inanin gözüm yok çok şükür Allah'ım
2019 gormustum bende 2 yildir hasret kaldık 15 cm yeterli benim için
-
Otoban gibi biri geliyor biri gidiyo =D
Gelsin hocam bu kuraklık ancak böyle biter
-
Sistemin yıldız şehirleri günlerdir Samsun Ordu Giresun oluyor. Yavaş yavaş hayırlı olsun diyebiliriz.
Hocam güzel olucak inş artık radikal bir degişim olmazsa
-
valla can abi kactane harita attiysa Samsun gömülmüş
-
#ErenKISMET Sistemi Şimdigörü ve Soru-Cevap
Hadi hayırlı olsun
Can abi cok buyuk emek veriyorsun senin hakkın ödenmez herkez adına ben çok teşekür ederim
-
atakum usta
Dek sow izlersin malesef Vezirköprü öyle bir şansımız yok
-
Herkeze hayırlı geceler HS ailesi
-
20 cm kışlarına sesli gülüyor şu an 2021 modeller onbu gösteriyor. 3 yılın acısını çıkaracaz İnşallah
Hocam merkezdemi oturuyon
-
Valla gfs kısa vadede birsey diyemem ama sistemi 300 saatlerden getirdi uzun vadede daha iyi
-
Bu gidişle 12h kala takla atar bu dansöz model takmayın değişir bu yağışlar iyi geceler herkese
Pek begenmedin gibi
-
Bence Samsun inş yasamazda soğuk sikintisi yasarsa bile Doğu ilçeleri olur gibi dusunuyom
-
Samsuna verilen total snowu her türlü 2 ye bölün soğukla çakışmama ihtimaline karşı ona rağmen güzel örtü oluşuyor tabiki şansta lazım dekler de var işin içinde
Hocam 1 metre yakın kar vermiş 2 bolsek bile fazlasiyla yeter