Deniz etkili kar lapa lapa yağar demi
Serkann55 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sağ olasın kardeşim beklemedeyiz. Bu arada samsundan dek parçalarına benzer şeyler yola çıktı tasovayi vurdu buraya doğru gelebilir. Sivastaki kütle ise geniş olduğundan bize uğrar gibi
İnş kardeşim beklentilerinizi görüyom boşa gitmez yağar inş gol olunca haber verin kardeşim
-
şuan sizdeki yağış muhtemelen dek yağışı çok içeri sokuluyor kütleler samsunun iç kesimleri aşırı kar aldı siz konumunuz gereği ortalama kar aldınız ancak kavak samsun arası bölge ağır kar aldı
Hocam valla 30 cm kar aldık ben çok mutlu oldum efsane oldu
-
İnş tokat kar alır arkadaşlar
-
icon modeli bu sistemde yağışta çok başarılıydı bugünde öyle gidiyor
Hocam başarılı tahminiz için teşekürler bölgem adına suan çepe yağışı devam ediyor konumumda Samsun da bitmedimi cepe yağış anlayamadim
-
1 saattir aralıksız yoğun kar devam ediyor 25 cm kara 5cm daha eklendi unutulmaz bir sistem oldu
-
Samsun Vezirköprü bu sistem kar yagisinada birikiminede doyduk halada yağıyor şükürler olsun
-
Evet Samsun geceye hazır ol tekrar geliyor beyaz güzellik.Diğer şehirler ne alemde.Çok iyi kar alacaksınız ordu giresun trabzon rize.Fakat +100 rakım çok çok şanslı.Samsun'da +100 rakım üstünde yer yer 50 60 cm kar var dahada üzerine ekleyecek.İyi eğlenceler karın keyfini çıkarın.Biraz mola sonra nasipse ay sonu bir bomba var.
Samsun yağışlar dek mi olucak sadece
-
Radar boş gbi ama yine yoğun kar basladi konumumda
-
Dışarıdaydım arkadaşlar yeni girdim foruma şuan samsun bu akşam boş kalır gece 2 3 ten itibaren yoğun kar yağışlarına maruz kalabilir tekrar dek etkisiyle yarın akşama kadar
Bölgemiz geneli bütün kıyılar kara kavuştu sonunda örtü de alıyor çok şükür allaha
Hocam bizim dek alma sansimiz hiç yok demi
-
Dışarda lapa lapa kar yağıyor yerler beyazliyor ?
Vakfıkebir/Trabzon
Hayırlı olsun
-
Dışarıdaydım arkadaşlar yeni girdim foruma şuan samsun bu akşam boş kalır gece 2 3 ten itibaren yoğun kar yağışlarına maruz kalabilir tekrar dek etkisiyle yarın akşama kadar
Bölgemiz geneli bütün kıyılar kara kavuştu sonunda örtü de alıyor çok şükür allaha
Fevzi hocam Vezirköprü dek almıyor peki cepe yağışı alirmi gece
-
samsunda cepe yağışı olurmu tekrar bu gece
-
Çok güzel birikmiş bizim burda sabahtan kesti yagmiyor dek ugramiyor
-
çepe yagislari keşke samsunu bukadar çabuk terk etmeseydi