Salih senin italyali arkadaşın ne oldu
Serkann55 tarafından yazılan gönderiler
-
-
zonguldakli rengi haritalar atiyordun dün onlara nerden bakiyon
-
Allah aşkına gfs sistemi veriyo ecmf veriyo birde şimdi iconlami ugrasicaz duzelmesse kendi bilir
-
icon şimdi bütün modelleri kemdinemi cekiçek sanki ya
-
Can abi soru cvp başlığını görünce yine moralim bozuldu hersistem yağış sorunu yaşadığımız aklıma geldi
-
60 cm diyo ecmf bolgeme
-
2015 te Ocak ta bir sistem gelmişti o sistemi hatırlayan varmi
-
Eps ye nerden baktın ben bulamıyorum
Can abi attı diğer bölüme ordulu
-
Eps dogulumu sizce banami oyle geldi
Hocam dua edelim dahada batilamasin
-
Bu batilama sevdası hergüncelleme devam ederse orta karadenizde sinirda kalabilir inş ne çok dogulu nede çok batili gelir.Herkesi memnun edicek şekilde gelmesi dilegiyle
-
Bizlik sorun şimdilik yok dünden itibaren modellerin batı sevdası ilerisi için bizide gidiyor mu acaba kuşkusuna duşuruyor suan için Samsun luk hicbir sıkıntı yok
Samsunu sınırda birakicak kadar batilayacagini düşünmüyorum değişir umarim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. güzel çıkmış
-
Çok Batılı gelmesine rağmen kar haritası güzel cikmis
-
Orta ve dogu karadeniz olarak dagilabiliriz.
Orta karadenizde bir sorun yok
-
Bölgen adına pek değişiklik yok yine güzel. batıamaya gelince onu bende anlamdım valla malum bölgedeki bazı ağlayanlar mi etki ediyor çözemedim unutmayın karadeniz bölgesi burası son dakika süprizleri sever tavsiyem model takini yapmayın bundan sonra kanser eder sizleri modeller anı yaşayın derim
Aynen öyle 2 metre kar yagsa hepsini malum. Bolgeye istiyorlar inş TumKaradeniz güzel kar alır.artık kısa vade girdik gfs değil ecmf bakmak mantikli