Bu şekilde önceden kar alan yerler yine alır sadece biz hüsran
Serkann55 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sinan abi bu sistem bu şekilde normal bir sistem olmuş defasi soğuklar kaybolmuş
-
Bence devlet tüm takımlara el atmalı. Transfer olayını takımın borcu ile finans edilerek transfer onayı verilmeli. Bu olay aslında seneler öncesinden olmuş olsa idi şuan bir real barça juventus bayren gibi iddalı takımlarımız olurdu.
Bugun bakıyoruz anadolu kulüpleri borç batagında. Büyük külüpler gs bjk fb hepsinin milyarlarca borcu var. Bu borçlar nasıl oluyor hep geriye dönük al babam ver babam. Bi ara hatırlıyorum bjk komple takımı gönderdi yerine komple yeni takım kurmuştu. Demirören zamanın da bilen bilir. Yine şuan fenere bakıyorsun aynı durumlar. Gs bakıyorsun daha berbat jaknesi ayrı para, Falcao su ayrı para.
Finansal fair play olayı getirdiler ama yine parası olan alıyor. Borçlar üstüne koyuyor aynı tas aynı hamam devam.
Aynen öyle hocam kararlar anlık veriliyor.A takım almasin B takıma gitmesin diye oyunculara değerinden fazla para veriyorlar
-
Subat hayırlı olsun burdan gelecek Ocak ayına sesleniyom seneye adam gibi gell
-
Fenerin parası var aldı biz okadar para veremeyiz Turkiyede oynayip büyük takimlara gelen oyuncular pek başarı olamıyor Alper potuk, Mehmet Topuz Tarık camdal Emre akbaba gibi birsürü örneği var Ben gsli olarak okadar parayi vermeyip almamasina sevindim açıkçası cagne örneği en yakın ornek
-
Lider BJK olur diyo sanki Galatasarayla 20 puan fark var arasinda
-
irfani fener aldı GS fernandezi iki kulupede hayırlı olsun
-
Ona bakarsak bunda gol iptal bunda değil
İki pozisyon karşılaştırmamak lazım
Ben ne diyom sen ne diyon kardes herseye bir itiraz ediyon
-
Aynı hakem emre kilinca kırmızı veriyo serdar Azize sarı aynı faul ikiside ama vermiyor ne hikmetse
-
neyse en mantıklısı sezon sonu konuşmak
Aynen hakeden sezon sonu kazansin
-
İsmail takiliyom kardeşim alinma kirmadim ins
-
Yo takiliyoz birbirimize
-
E madem sayılıyorsa geçen hafta aboubakar pozisyonu niye ofsayttı
kardeşim boşa ağlıyorsun orda kol değil aboubakar kendi daha ondeydi
-
İlk gol ofsayttı büyük bir ihtimalle