Bir suredir beyin tumoruyle savasan bir kar sever arkadasimiz. Dualarimizi eksik etmeyelim. Bu sisteme onun adini verdim. Hayirli ugurlu olsun. #erenkismet
Efsane-Semih tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ben dayanamıyorum ateş edeceğim.
Buna ates etmek yetmez tank lazim. Eger bekledigim gibi olursa tarihe taniklik edebiliriz..
-
Bu arada kismet olursa soguklar uzun sureli. Pespese sistemler gelebilir.
-
Sistem de ana fikir belli. Avrupaya yuksek basinc oturacak. Alacagi konum ve yonu bize kar miktarini belirleyecek. Detaylar icin henuz erken. Ufakta olsa İtalya riski var. Bunu goz ardi etmeyelim. Dikkatle takibe devam.
-
2018 yilinda Avrupaya inen soguklarin bir benzeri bu yilda gorulecek olup, soguklarin yonu Orta ve Dogu Avrupa olacak. Henuz tarihini netlestiremedim. Milli sistem tarihlerinde yani 15 Subat civari gibi duruyor. Konuyu kapatiyorum. Bu baslik altinda bilgi vericem.
Hey masallah derya kuzusu. 25 gunluk tahmin. Nokta atisi. tarihi ben belirlerim onlar konusur..
-
hadi hayirli olsun
-
Gfs de ortalama dumus. Ecm sistemi vermiyor ama acik kapi birakiyor. Muhtelemen haftasonu netlesecek. Bana gore gelme ihtimali yuksek. Takibe devam.
-
Ecm Gfs ye gore daha mantikli geliyor. Hem benim beklentime uygun hemde endeksler negatif. Girdap zayif daha ne olsun ki. Azor kafayi bir tik daha hizli kaldirirsa efsane inebilir.takibe devam.yarinki guncellemeler cok onemli..
-
Bu aksam umutlar bir tik artti ay ortasi icin.onumuzdeki 2 gun cok onemli.takibe devam.
-
Efsane-Semih hocam sizin de bu sektörde ilham aldığınız bir profesör veya hoca var mıydı ?
Ariftarif.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Haftalık ECMWF endeksleri çok hoşuma gitti. Efsane-Semih hocam bozulma dedin güncelleme mis gibi çıktı :D
Kis basindan beri uzun vadede hep notr dedi bi notre cikamadi.bu sefer cikar insallah.
-
Endeksler modellere gore belirlenir ancak endeks icin alinan veriler daha kararli hava kosullarinin oldugu yerlerdir. O yuzden modeller gibi sık yani ani degisim daha nadir olur.
-
Ne gibi abi ?
Bir bakmissin butun forum siteleri kapatilmis.
-
Bu arada butun forum siteleri ile ilgili hic iyi seyler duymadim.bilginize.
-
Dunden itibaren verilerde bozulma basladi. Bugunde sikintili. Yarin umarim duzelme olur. Bu hafta cok onemli. Ay ortasina kadar birsey yok. Geriye kiyi kesimler olarak 15 gunumuz kaldi. Dua edelim..