Lewiss tarafından yazılan gönderiler
-
-
Vade daha uzun çok takla atar sonunda Sinan abinin dediği gibi gelir ...
-
Şimdi sorun var mı
Yok abi sağol 🤗 Sinan
-
Mesaj atamıyorum yetkiniz yok diyor emoji de gönderemiyorum banlandımmı ne oldu abi Whisper 🤗🤗
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
O yaşta bu sesler inanılmaz keyifli Whisper abi dinlersin diye düşünüyorum 😊
-
"Ne zaman üzülsen,
Bil ki ben yanarım."
-
Daha eskilerden olsun
-
Avrupa erken'den soğuk sistemler almaya başlıyor kışın ilerleyen dönemlerinde bize de birşeyler gelir umarım... 🤗
-
bir anadolu bir avrupa mobeseleri arasında gidip gelcez o zaman
boğaz hattınada dek uğrayacağını düşünüyorum hocam radarı takip edelim bakalım ..
-
Bir kütle daha oluşuyor anadolu yakasına doğru uzun bir bant..
-
Radarda oluşumlar başlıyor 850 de -10 -11 var 500 hpa da -39 -40 rüzgar yönü iki yaka içinde uygun kuvvetli dek kütleleri vurduğu yeri kısa sürede beyazlatacaktır buzlanmaya karşı dikkatli olalım ....
-
Hocam nerden bakiyosunuz
Google a enka dewpoint yazın sitenin aşağısına inin sol aşağıda yazıyor..
-
Sabah 5 te uyanmak benim için güzel olur
Yatıp uyursam tabiki
Spoiler alert !!!! 🚨
-
>>>WinteR<<< hocam saat kaç gibi start veririz ? 😅🥶