Sinan başkan ,gfs şampiyon ... 😅😅
Lewiss tarafından yazılan gönderiler
-
-
En sıcak senaryo böyle olsun 🥶🥶🥶🥶
-
Valla artık bize soğuk gelmez oldu kardeşim o yüzden fazla inanma
Yapma yaa kış bitti o zaman ....
-
Telefondan model paylaşımı nasıl yapılıyor bilsem aslında vaktim oldukça paylaşım yapabilirim ... 🤗👍🏻
-
Her şey yolunda
İnşaALLAH
Sadece ben hastayım
Geçmiş olsun sinan abi Sinan 🙏🏻🤗
-
Yazılanlara yakın mı
abi gfs yi 2 gündür sen güncelliyorsun sanırım 😊😂 Sinan
-
Ama olmaz ki en heyecanlı yerinde bitti tıpkı bir film gibi
gfs yine oraları görüyor ecm nin menzili yetmez şimdi 😂😂
-
Gfs de sinan hoca esintileri ... Sinan 😂😂
-
Sinan abi modellere yansıması ne zaman olur sizce 3-4 ocakta başlarmı çılgın sinoptikler 🤗🙏🏻
-
Bugün kış mevsiminin ilk günü ...🤗
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
O başka bir seviye
Oooouuu diye girince tüyler diken diken
İyi bilirim abim
Keşke canlı izleyebilsek abi umarım gelir türkiye'ye 🙏🏻🙂
-
Tıkladim hem dinlerim hem yazarım şimdi.
Cem Adrianı iyi bilirim işte
Ses aralıkları nadir insanda vardır,ses telleri çift egzoz masaallah.
2 oktav sesten 5 oktav,5 oktav iken 2 lere inen bir sese sahip
Çıkaramayacagi ses yok Cem'in.
Tek nefeste yaptıkları inanılmazdır .
Dünya tanıyor ve onun ses analizini yapmaya koşuyorlar,yeni de değil bir kaç senedir hemde. Tanınma sebebi ise söylediği " summertime "parçası.
Binbir ses tonuyla seslendirdiği şarkı ile efsane oldu adeta.
Whisper hocam dimash'ı biliyorsunuzdur muhtemelen ama mutlaka bakın 6 oktav lık geniş ses aralığına sahip kendisi cem adrian da onun çıkarabildiklerinin tamamını çıkarabiliyor ama o çok farklı " s.o.s " ile " your love " dinlemenizi tavsiye ederim ...( Eğer dinlemediyseniz yorumunuzu merak ediyorum )
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bir gün gelir sende candan seversin.....
-