Gfs 9 Kasıma İç Egeye yoğun kar vermiş geloooo mu yoksa Sinan
SnowTime tarafından yazılan gönderiler
-
-
2.yarı var gibi bir şeyler
-
sogukla yagisin cakisacagi, zaman zaman negatif endeksin, zaman zamanda pozitif endeksin hakim olacagi bir kis olacak gorunumu var. karadenize uygun sistemde olacak trakyaya uygun sistemde olacak. ortaya karisik yapacak bir kis. 2010 vari diyeyim ama aynisi olmayacak. finali sibirya ile olacak.
Teşekkür ederiz İç Ege ve İç anadolunun batısı için neler söyleyebilirsiniz genel kış adına
-
Hatalı veridir ya o kadar bağımsız takılması tuhaf olurdu bence
-
Daha çıkmadı sanki
-
Tamamdır çok teşekkür ederim 😊
-
Merhabalar Esogü Tıp Fakültesi Avrupa Tıp Öğrenci Birliği üyesiyim size okulunuzla ilgili ufak birkaç şey sormak isterim acaba nereden ulaşabilirim SnowTime yazmışsınız.
Buradan sorabilirsiniz ve başka arkadaşlarda yardımcı olabilirler 😊
Üniversitenizde yurt dışı eğitim programları veya üniversite öğrenci değişim programları bulunuyor mu , böyle kulüpler veya öğrenci birlikleri mevcut mu ? 😊
-
kasim sıcak gecicek
İlk yarı ikinci yarıya göre daha sakin gözüküyor ama sırf totem yapmak için ılıkçılık yapmana gerek yok bilgisi olmayan kişiler seni ciddiye alabilir
-
Kırmızılar uzak dursun maviler gelsin
-
Bu kış ta 2017 2018 gibi sıcak geçecek belli oldu
Yaşamadan bilemeyiz
-
O değilde boş boş bekliyoruz, işsiz esnaf gibi heyecan yok, model yok, azor yok özledik takibi
Ufukta da pek bir şey yok
-
Usta bizim 26sındaki yağışlar nereye gitmiş niye böyle oluyor yav
-
Herkesin emeğine sağlık ama bence en iyisi bekleyip görmek 2017 kışına warm demişti ama olanları gördük belki de şimdi hep sıcaklıktan sınırda kalacağız tabi ki gönül ister metrelik kar yağsın ama ben açıkçası en kral tahmin bile olsa görmeden heveslenmem ne zaman ertesi güne yoğun kar ikonları gelir o zaman çoşarız şimdilik keyfini çıkaralım sezona başlangıçın
-
Acaba bidaha ne zaman cold and snow görebilicez baya gaza gelmiştim
-
Bu kış şöyle bi yarım metre kara gömülmek istiyorum