When baba when
SnowTime tarafından yazılan gönderiler
-
-
SnowTime süper görünüyor hayırlı olsun :alkıs:
Teşekkür ederim
ama herhangi bi birikim olmuyo malesef yine de havada görmüs olduk sezona güzel ve erken bi başlangıç
-
Streamable Videostreamable.com
Yeni başladı umarım atabilmişimdir videoyu
-
Daha bi şey yok ortada
-
Şöyle bi bakınca havaya sabaha kadar pek bi şey olmaz gibi en azından kar açısından beklediğimden sıcak hâlâ 2 derece yağış miktarı da az ve yok arasında gidip geliyor malum komite sınavları da yaklaştı ben en iyisi yatayım iyi geceler herkese
-
Son güncellemede gfs eskişehir için yağışı kırptı ama bu saatten sonra modeller susar radar konuşur bekleyip göreceğiz
-
Pazar günü eskişehir için kar ihtimalleri bi hayli yüksek görünüyor hatırlamıyorum hiç bu kadar erken kar gördüğümü
-
Marmara'nın Trakyanın yükseklerinde fena kar var
Aynı şekilde batı karadenizin iç ve yüksek kesimlerinde de
-
İyi günler herkese yavaştan kış provalarına giriş yapıyoruz bakalım cumartesi pazar hangi merkezlerde kar yağışı görülecek
-
Hoşgeldin, hayırlı günler, hayırlı Cumalar herkese
Merhabalar yeni gördüm mesajı :oha:
-
Artık yavaştan yerimizi alalım
-
Konyada güzel kar var ortalama 15 cm kar var diyebiliriz merkezde sabaha kadar da yoğun devam edecek gibi gözüküyor bakalım merakla bekliyorum
-
Konya güzel geçirecek gibi sistemi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Selçuklu/ Konya
Sabahın erken saatleri bi 10cmye yakın devirdik mgmnin ölçümlerine göre ama öğelene kadar kar devam etti en son 10-15 cm kar vardı tabi şimdiye erimeler olmuş baya
-
Konyada da bi yarım saat geçistirdi hafif beyazladı yerler şimdi kesildi akşamki gfs hiç iç açıcı değil 4-6sı için ecmyi görelim bi de