Gfs paralel akşam güncellemesi 312h de kar vermiş eskişehir kütahya bolu hattına tabi ki inanılmaz düşük bi olasılık ama yine de hayali bile hoş
SnowTime tarafından yazılan gönderiler
-
-
Erken kış ihtimali var mı sezon soğuk geçiyor sanki
-
1815te Tambora Yanardağının patlama etkisi (VEI) 8 üzerinden 7 olarak gözüküyor ve o tür etkili bir patlama bundan 7700 yıl önce gerçekleşmiş baya nadir ve kuvvetli bir patlamaymış kısaca. Şu an Kanarya Adalarında bulunan Cumpre Vieja yanardağının patlama etkisi (VEI) 2 olarak gözüküyor. Sanırsam hava kalitesinin düşmesi hariç küresel boyuta ulaşacak bir patlama değil gibi.
-
Tamamdır. 1815 hakkında bilgim var ama sözel olarak. Bilimsel olarak o durumla bu durumun karşılaştırmasını bilmiyorum atmosfere yayılan kükürt miktarı ve yoğunluk vs incelemek lazım.
-
Boş geçmez Eskişehir bol bol foto atarsın , Hayırlı olsun bu arada başarılar Üniversitede hayatında .
Çok teşekkür ederim umarım bol bol foto abailirim
-
Üniversite dolayısıyla yeni sezonda artık Konyada değil Eskişehirde bulunmaktayım umarım süper sistemler kovalarız birlikte
-
Günaydınlar bir şey soracaktım İspanyadaki yanardağ aktivitesi acaba 1815teki gibi küresel veya bölgesel soğumaya neden olabilir mi atmosferin küllerle kaplanması güneş etkisinin azalması gibi gibi
-
Gece 1-2 gibi güzel tipi vardı da sabaha kesilmişti çoktan
-
Bu mevsimde normal olmayan bi aksiyon bizi bekliyor heyecanlıyım ama güzel bi kapanış olsun mevsimi olması gereken gibi yaşamak daha güzel oluyor
-
İnanırım dün de aynısı oldu doğu çok iyi iken batı fos tü bugünde batı çok iyi Ankara'da
En sevmediğim olay bıçak gibi kesiliyor
-
Dostlar inanamazsınız konya merkezin güney ucu yıkılırken ortasından itibaren kuzey kısmı bomboş 20 km fark yaklaşık 10-15 cme tekabül ediyor
-
Değişik bir sürpriz bizi bekliyor sıcaklık dengeleri biraz bozuldu denver kokusu alıyorum bu sistemden
-
Mevsimlerde 1 aylık kayma mevcut neredeyse
-
-
Göz gözü görmüyor çok güzel