Bu kış sıkı takip için bu kadar süre yeterli sanırım önümüzdeki maçlara bakalım ben hala şubat tezimi savunuyorum şubat marmara ve karadenizin ayıdır aynı şekilde iç bölgeler için de pus soğuk durgun havaların ayıdır belki ay ortası her yıl olduğu gibi 1-1.5 günlük hızlı bi sistem gelir ardından bi soğuk öyle kapatırız gibime geliyor
SnowTime tarafından yazılan gönderiler
-
-
Aksaray tarafları konya merkezden vakumluyor sanki yağışı
-
Ankara güzel gelse iyi olur bari ankara temsil etsin bizi
-
Yarın özellikle sarıveliler dolaylarında ciddi kar yağışı olacak gibi duruyor zaten olması gereken birikimin çok uzağındalar 1 metreye yaklaşsa güzel olur
-
Kış namına bir şey olmadı bu sezon bunu sonbahar olarak kabul etmek istiyorum kış gelsin
-
Valla hocam uyumuştum uyandım baktım kar yağıyor biraz izledim dayanamadım uyudum sabah gölge yerlerde kar vardı ama 1-2 cm ya var ya yok incecik bi tabaka
-
Konyada yoğun kar var konumumda
-
Kütahyanın daha hiç kazık yediğini görmedim hocam
Hava işi işte..Gece bize de olmadik yağışlar geldi.
Sabaha kadar kısa süreli yağışlar aldik.
Ben daha yoğun yağış bekledim ama olmadı.3_5 cm ile sabaha merhaba dedik Afyon Anıtkaya da.
Eskişehir ve yakın il Kütahya ihya oldu
-
Valla yine gösterip vermezse kapatır giderim
-
Konyada tane bile düşmedi çok yazık
-
Günlük tahminler sekmesine pek önem vermiyorlar gibime geliyor
-
inşallah gece bari tutar hocam pek yağmadı çünkü yağmur dışında havada açtı, galiba 9 -10 arasında yağış geliyormuş inşallah
The content cannot be displayed because it is no longer available. Mgm kesinlikle çuvalladı
-
Yine kar açısından en şanssız konya merkez gibi canım sıkkın
-
Güzel kütleler var ama sıcaklık 8 derece böyle olmaması gerekiyor insanın içi acıyor
-
Keşke az daha kuzeyde olsak ülke olarak akdeniz de gelicek ama