Hocam 2 gün kaldı artık değişeceğini zannetmiyorum
SnowTime tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bir sistem daha arkasını dönmüş el sallıyor ...
-
Merkez diyagramı çöp kar için çabuk kaçmalı bu memleketten :'D
-
Herkesin emeğine sağlık şu kadar insan kar için bekliyor yağmazsa da ayıp olur ama bu güzel insanlara emek verenlere hadi atmosfer ayıp etme
-
Güzel senaryoların sayısı azalmış artık 5 cm olursa şükür modundayız
-
Hala kar yağışı veren güzel senaryolar var miktar olarak da az değiller gibi diyagrama göre ama 3 gün kaldı ne garip dönemdeyiz
-
İlginç bi şekilde diyagramda yağışta gözle görülür artış var
-
Şu sıkıcı günlere de iyi geliyor kar heyecanı yüzümüz gülse tam olacak
-
Senaryolardan bazıları güzel ama ana çıktı bir şeyi takınca kafaya senaryolar pek olası olmuyor
-
Valla hocam ne deyimde sizi teskin edim bilemedim her guncellemede bir umut bakayimda müjde vereyim diyorum ama bakiyosun orta Anadolu boşluğu var
Kaldı ki Trakya bolgesini goruryosunuz sisteme 48 saat kala hüsran oldu bundan sonrası yasa gör sistemleri oluyor
Sen de haklısım hocam da insan böyle olunca neye darılacağını da şaşırıyor genelde kötü giden sezonlarda bi yerden sonra takibi bırakıyorum bu yıl evde çok durunca umutla takip ediyorum da gösterip vermiyor resmen
-
Hala bir sisteme bakar ,bir yağış gelir herşeyi unutturabilir
Hocam böyle bi umutla bekliyoruz ama bakalım
-
Valla hocam gözüm yaşlı ne diyim konyada yaşayacağım son kışımdı o da sinir bozucu ilerliyor
-
Uzun dönemli iklime göz atarsak bu coğrafya için 20 cm nin ortalama sıradan hatta bi tık alt bir durum olması lazımdı şimdi yılda 1 kere veya hiç çok değişti dünya bu işlere girdikten sonra çok daha net anlaşılıyor
-
Dert olan şu başta ısrarla çok iyi gösteriyor son 3 gün kala pat diye değişiyor bakalım artık
-
Kar haritası kötü sistemin yağış potansiyeline göre resmen geçenki sistemi kopyala yapıştır yapmış gibi