GFS bölge hatta ülkede çoğu yer için hoşken vade yaklaştıkça 2 güncellemedir konyayı bozdu gitti
SnowTime tarafından yazılan gönderiler
-
-
Vade yaklaştıkça atıyorum 20 cm diyorsa 40 cm desin niye hep azaltıyor bakalım daha vakit var
-
Ben genel anlamda modellerin bu yılki tutarlılıklarını en dip seviyede görüyorum ilk kez bu yıl böyle sistemler gelmiyor ama ilk kez bu yıl son ana kadar çözemiyorlar
-
Bu sistem yağış açısından baya potansiyelli duruyor umarım doğru zamanda çakışır soğukla 15-20 cmye yakın birikim olur merkezlerde
-
Basınç dizilimlerinden öyle oluyor birde Doğu'da yüksek baasinc olmayınca hızlıca gidiyor klasik İzlanda sistemleri işte ama konya olarak sizin şansınız baya çok özellikle ikinci siklon size daha çok yarayacak gibi bakalım takip ediyorum
Umarım herkes faydalanır hocam
-
Hocam haklısınız gerçekten hiçbir modele bel bağlayıp da umutlanmamak gerekiyor inandığın an maymun ediyorlar bir de bu yıl niye ablerin akdeniz üzerinden doğuya gitmek yerine egeden karaya çıkası geliyor ben onu anlamadım
-
Hocam bana öyle bir sinoptikten bahsedin ki gözümüz kapalı gömülelim
-
Angora bir kere de kumarsız alsak şu sistemleri be hocam -
Bu yıl ecm ve gfs niye bu kadar alakasız oluyor
-
Benim çıkarım yağtığım bir konu varsa bölgenin güneyi yağış anlamından daha etkili olacak gibi
-
Güzel istikrar verdi 2 gündür ana çıktı umarım olumlu şekilde değişimler olur değişecekse
-
50 cm mi ? hocam hayal kurmayalim en iyisi
Hocam hayalini yaşayalım ki sistem anında gözümüz tok olsun hayal kırıklığı olmasın :-D
-
Hocam bi 50 cm alsak ne güzel olur hayal etsene Angora
-
Soğuma yeterli olursa inanılmaz kar yağışları olabilir
-
SnowTime nerelerdesin kar yağıyor ?
Valla hocam birkaç işim vardı gün boyu 5ten sonra dışarı çıktım ama kar zaten çoktan kesilmişti yollar buz pisti gibi karantina da olunca tuzlamak da pek işlerine gelmedi galiba yolda bir sürü kayan insan araba gördüm gezdim soğuğu çektim içime geldim akdenizdeki kütlelerin kuzeye az da olsa uğrama ihtimali var mı ucundan dokunur mu acaba konyaya onu merak ediyorum şu an