Bence bu hafta sonu Eskişehir de ol 😉
Bi aksilik olmazsa 6sında eskişehirdeyim gerçi sistemin sonuna gelmiş oluyoruz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBence bu hafta sonu Eskişehir de ol 😉
Bi aksilik olmazsa 6sında eskişehirdeyim gerçi sistemin sonuna gelmiş oluyoruz
İç Anadolu hazırlanın muhteşem Şubat geliyor 😎😎😎
Hocam dediysen geliyodur fena şeyler yalnız şu eskişehire dönmeden konyada bi acısını çıkarsaydım diyorum eskişehir zor şehir be
4 şubat ve 7 şubatta ab yi girit muğla tarafında alırsak ikisinide tadından yenmez sıcaklık sorunu çözülür bence
O daha çok iç egeye yarar aslında iç anadolu antalta tarafını daha çok sever gerçi ankara da iç ege gibi sever ama :))
Konya için güzel olmadı bu güncelleme 4-6sı için konuşursak ab karaya çıkıyor hem hava akımının etkisinde kalıp soğuyamıyoruz hem de yağış etrafımıza dağılıyor
Akşam güncellemesi iç egeye çalışmış daha çok bunun sebebi de bahsettiğim gibi ab nin konumu birazcık doğulama olursa bölgemiz için daha güzel görüntüler oluşur
Son verilere bakarsak bölgenin doğusu sivas kayseri yozgat tarafları zaten kar açısından çok rahatlar miktarı henüz belli olmamakla birlikte yağışın büyük kısmı kar olacaktır ben sistemin potansiyelli olduğunu düşünüyorum ama gfsnin kar haritaları da biraz göz boyuyor yağışlar bol ama ankara ve konya şehir merkezlerinden ziyade yükseklerin yarım metre kar alacağını düşünüyorum ab nin konumu da önemli tabi ki. Onu da yaşayıp göreceğiz
Nerdesin sen kaçak
Valla abi bi süre uzak durdum kışın gidişatından kaynaklı sessiz sessiz takip ediyodum ya da hiç bakmıyodum şimdi üni ara tatile girince tekrar bakıyorum bolca selamlar
Arkadaşlar kar haritaları zaten çözünürlüğü düşük ve rakım farkları göz ardı edilerek kısaca kaba bi şekilde hazırlanıyor doğal olarak yanıltıcı olabiliyor çok takılmayın
Yarın itibariyle güzel bi haftaya başlıyoruz aksiyonu bol olan bi süreç şimdiden şehir şehir kestirmek zor ama geç de olsa güzel bi başlangıç olacağını söyleyebiliriz
Ama şimdi nasıl bi sistem bence ayın 6-7sinden sonra iç kesimler açar sezonu ama tam ülke sistemi olacaksa ocak ikinca yarısından itibaren anca bence ocağın 17si gibi geldi içimden
Günaydın karlı bi sabaha uyanmayı çok özledim umarım dilediğimiz kar yağışları gerçekleşir. Modellere bakarsak çok keyif bozuyor ama bu işten anlayan insanların umudu varsa vardır bir şeyler. Beklemeye devam edelim en azından şu ayın başını bi görelim sonra daha belli olur her şey.
Güzel veriler gelirken son veriler ışığında talihsiz bi şekilde istemediğimiz blokajın oluşacak olması her şeyi bozdu sağlık olsun önümüzdeki maçlara emeğinize sağlık cografyaciburak
New York Buffalo da önümüzdeki günlerde göl etkisi kar yağışlarıyla ciddi miktarda kar birikimi oluşacak takibe değer duruyor
Başkan geçen arkadaşlarla ufak çaplı bi salladık ilk kar ne zaman yağar diye 24 kasım geçmişti içimden umarım güzel başlarız sezona şimdiden emeğine sağlık