Angora hocam umarım siz kurtarırsınız bizim iş baya riske girdi bidahaki sefere artık
SnowTime tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bende ukmo cozunurlugunden iyi model dedim verdigi kardan degil :D
Yanlış anlaşılmasın zaten istanbula kar yağmasını isterim elbet bu arada zaten farklı yönleri ele almışız
-
Hocam zaten İstanbul'a kar verdi diye değil normal başarı sıralamasında tepelerde olduğu için en iyi modellerden diyoruz.
Ben bu sistem adına konuştum hocam farklı açılardan bakılmış
-
Icon en iyilerinden
Hocam istanbula marmaraya iyi olan herkese iyi olmuyor maalesef mesela güzel bi ab patlatması lazım soğuğun da iç kesimlere bu yağış anında girmiş olması lazım ki biz de oh diyelim ilk part için konuşuyorum bu arada
-
İnşallah reis gelirsen beraber zevkle takip ederiz
Umarım gerçekten ben de çok isterim ah keşke şu öğlen güncellemesi gibi gelse tadından yenmeyecek de ukmo ve icon güneye indirmiyor soğukları ilk etapta bakalım yarın netleşir sanırsam
-
Yok hocam ben memnunun sizden keşke tüm bölgemiz kara bogulsa çok mutlu olacam inşallah olur
Hocam ben kendimi bildim bileli kar delisiyim ve 2016 aralığı gördükten sonra daha azı kesmiyor ondan daha fazlasını istiyorum her yıl bakalım umarım güzel şeyler olur belki seneye ankaraya taşınma ihtimalim var o durumda birlikte takip ederiz kentimizi
-
Konya hep sınırda kalıyor soğuktan kaybediyor yağışın çoğu yağmur oluyor 2016da hava hep eksilerde olduğu için yağış normal olsa bile sürekli kar olduğundan birikim bol oluyordu
-
=D haklısınız hocam sürekli yorum yapıyorum ben de öyle sanardım sizin yerinizde olsam
-
Iconda 2.part çok daha tatlı duruyor ilkine göre
-
10 günlük toplam kar (GFS)
Windyde bi yere tıklıyorum haritayı yaklaştırdıkça o işaretli yerin kar kalınlığı artıyor neden öyle ki
-
Angora güzel ab dizilimi ne dersiniz konya bile gömüldü 15inin akşam saatlerinde
-
Ecm kar miktarıni az veriyor iç bölgelere konya yine aynı da diğer yerler az gibi geldi yalan olmasın
-
Hocam mesela o boşluk rüzgardan mı kaynaklı
-
Sıkıntı şu soğuk bir türlü sokulamıyor umarım hala şansımız vardır güzel bir şeyler için
-
Hocam bizim müjde bu akşam için bi tık uzak kaldı sanki istediğimiz şekilde ab oluşamıyor bir türlü maalesef