Gerçekten haklıymışsınız ne gelirse tadını çıkarmak lazım dünden bugüne bu kadar fark oluyorsa en iyisi hiçbir beklentiye girmeden bekleyip görmek umarım dediğiniz gibi müjdeli haberler duyarız
SnowTime tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam bi oh çekemedik =D
-
Dünkü icona bak bi de şimdikine
-
Bu sinoptiğin olası sonuçlarını bölgemizde konuşabiliriz bence hocam
-
Gerçekten güzel görüntüler ama bölgenin güney kesimleri sıcaklıkta bi tık sorun yaşama korkusuyla ilerliyor bence hocam o beni biraz korkutuyor yağışın en iyi anında henüz daha soğuk yeterince güneye inmemiş gibi gözüküyor gfsde
-
Hocam bu gfs ile ecm napmış uyandırın beni bu kabustan altıüstü ocağın ortasına geldik güzel bi kar yağışı bekliyoruz ortalama 1000 rakımlı karasal iklimli bi bölge olarak neden bu kadar zor
-
Evet hocam tüm modeller çok güzel gidiyor herşey lehimize şuan ama daha önce çok kazık yediğimiz için sabırla bekliyoruz son günlere kadar
Kesinlikle haklısın hocam ama bu sefer güzel çevirdi gibi umarım istediğimiz şekilde olur ayrıca hocam yağış ve kar haritası biraz yetersiz durmuyor mu güncellemedeki görünüşe göre
-
Hadi bakalım bugün olacak güncellemeler çok önemli
-
-
Tamamdır teşekkür ederim hocam
-
Hocam durum ne niye bu kadar yukarıda kaldı soğuklar sistemin giriş yönü bile değişti 850 hpa da leş gibi giriyor yağışla soğuğu çakıştırması çok zor olacak gibi
-
Angora hani hocam bizim ab
yapmasın böyle değişiklikler valla kalbim kırılıyor
-
Bir şey sormak istiyorum genelde böyle konya gibi çukur bölgelere nem ve yağış ulaşınca uzun süre kalması lazım bunun gerçekleşmemesinin sebebi kuzeyi ve özellikle doğusunun düzlük olması mı
-
Sevdamız ortak bende sizinle beraber öğreniyorum inşallah hepimizi mutlu edecek yağışları alırız özellikle Konya'da kuraklık baya can sıkıcı haberlere devamlı çıkıyor kar yağması lazım yer altı suları git gide artıyor
Ya bunun sebebi tarıma harcanan su da baya fazla oluyor yıl boyunca üstüne üstlük gelen yağışlar genelde çevre dağların hemen arkasında etkili olurken ovaya girmesi zor oluyor biliyosunuzdur hadim taşkent gibi ilçeler türkiyenin en çok kar yağışı alan bölgelerinden ama henüz oralarda da bir şey yok umarım güzel bi ab patlar ve özlediğimiz kar yağışlarına kavuşuruz
-
Emeğine sağlık hiçbir zaman iç anadolu konularında senin kadar heveslisini görmedim hocam sağolasın gerçekten