Konya ne durumdadır hocam güzel haberlerini bekliyoruz
SnowTime tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam sabahki durumlar nasıl
-
Ben bir de şeyi anlamadım 14-15i bi sistem vardı şimdi o da tam gözükmüyor ecmde ne garip iş
-
Önümüzdeki sistemler için evet daha zaman var ama birkaç güncellemedir yağış sıkıntısı gözüküyor nedir yorumunuz
-
Tabi Angora hocam daha iyi değerlendirir benden sistemi ama genelde bizim yörede efsaneye engel olan şey günlük sistemler ve soğuk yağış çakışması bu sefer bi nebze uzun soluklu gözüküyor bu sistem
-
Valla Topraaamm.
Yağış sıkıntısı olmazsa efsane'yi yaşarsınız
Bence de hocam yağış sıkıntı çıkarmazsa 2016 aralık patlar bence yine konya karamana
-
Artık en azından ufukta takip edebileceğimiz şeyler var yeterli soğuk gelirse sıcak olan akdeniz bu durumu boş geçmez bence
-
Acayip isyan edesim geliyor havalara hocam valla daraldım
-
Hocam metreyi kaldırayım mı eski yerine napıyım :-D
-
Merhaba arkadaşlar önümüzdeki süreçte sadace Pazartesi günü çok ufak bir yağış gözüküyor yeni yilin 2.haftasina kadar etkili sistem ne yazikki yok o zaman kadar birbirinin kopyası günler bizi bekliyor gündüz ılık gece ayazlar devam edecek
yarın akşam pzt ile ilgili açıklama yapacam değişiklik olursa yine buradan açıklama yaparım
Sağolun hocam yazık valla bize
-
Angora süpersin valla hocam eline sağlık
-
Baya sağlam yağıyor
-
Yağışı 1 günde iyice doğulatti ilginçtir
-
İnsanlar artık psikolojik problemlerle çok daha fazla boğuşur öyle bir şey olursa
-
Angora hocam bari 22si 23ünde konya merkezde havada kar görme ihtimalimiz var mı