Vergiler gerçekten inanılmaz boyutta yabancı ülkelerde 80 bin birime alabileceğiniz arabayı burada 800 bin TL üzerinde fiyatla zar zor alabiliyorsunuz insanın içi acıyor bu karşılaştırmadan sonra
SnowTime tarafından yazılan gönderiler
-
-
Doğum günümde demek
-
Hocam peki konya merkezde havada görme ihtimalimiz var mı
-
2017 efsane şu an ocağın son günlerini beklemek kaldı daha efsane sistem gelme ihtimali var
Yok işte efsaneden önce yıla bu miktarlarla girmişlerdi aralık son hafta
-
Konya 2017de 50 Karaman 80 cmyi görmüştü hocam bi tekrarı olabilir mi diye merak etmiştim ki bölgesel bi sistemdi çok kuvvetli bi ab yoktu ama günlerce yağdı takılı kaldı
-
Zevk için 2012-20 dodge challenger a bakarım istesem alırım 1.000.000 tl den başlıyor fiyatları genelde
Arabadan önce ehliyeti almalı
-
Hocam böyle ciddi ciddi 70-80 cm kar yağması için ne lazım bize hangi şartlar lazım ab kıbrıs merkezli olarak aynı yerde dönüp durmalı mı ne lazım
-
Baktığınız açıya bağlı bana göre de stratosfer olarak mükemmel ancak 144 den sonrası değişken olduğundan pekte takılmayın
Dediğim gibi iç anadolu aralığı ocağı sever şubat biraz kuzey bölgeler için daha iyi geçiyor acelem bundandır artık görmemiz lazım ucundan
-
Gfs yine leş çıktı hocam grönlandda ne işi var azorun
-
Teşekkür ederim anlayışınız için gayet verimli bir sohbetti benim için
-
SnowTime saygı duyarım söylediklerine. Ancak herkesin farklı bir inanışı var. Elbette yağmur yağması veya kar yağması için ne kadar şart var, neler olması gerekiyor vs. Bunları görüyoruz. Ancak insanlar yağmur duası ederek Allah'a sığınıp bu nimetini insanlardan esirgememesini diliyorlar. Ben bu duayı etmedim. Ama hangi kötü durumda olursak olalım, allahım sen yardım et, Allah korusun, Allah bağışlasın, Allah beterinden korusun... bunun gibi birçok duayı günlük yaşantınızda sıkça kullanıyoruz hepimiz. Her iyi şeyin olmasını istediğimizde, kötü bir şeyin olmamasını istediğimizde Allah'a sığınıyoruz da, Allahın nimetlerinden birini istediğimizde neden bu kadar farklı karşılanıyor?
Dediğim gibi insanların bunları yapmasında bi anormallik veya uygunsuzluk yok ama bunların atmosferi etkilediğine inanmıyorum demek istiyorum
-
Olaya şöyle yaklaşalım. Atmosfer'e Duâ etki etmez diyorsun. Bak Süper bilgisayarlar bile Atmosfer'i çözemiyor. Aciz kalıyorsun. Peki onlar neyi eksik yapıyor.
Gözle görülür somut belli bi düzeni yok çünkü belli etkenler var ama hiçbir zaman belli bi düzeni yok 100 kmlik kayma bile bir çok şeyi değiştiriyor ve genel anlamda belli düzenli etkenler içerisinde mevsime uygun değişken hava olayları yaşanıyor
-
Insanlar katlediyo doğayı birde olur olmaz yerde edersen kabul olmazki temmuzda et mesela yağcakmi bakalim
Öyle bir şey kastetmediğimi biliyorsun hocam mevsimindeki de pek etkilemiyor bence
-
Yani demek istediğim şuydu eğer bu atmosfer işi yaptığımız ibadetlete dualara yeterince bağlı olsaydı Arabistan çöllerine sürekli yağmur yağardı bu kesinlikle dua etmeyin ibadet etmeyin demek değil kesinlikle öyle bi inancım veya düşüncem yok ama yağmur duası gibi şeylere pek inanmıyorum her gün kar yağsın diye dua eden insanlar da var mesela ona bizim dualarımız değil Allah karar veriyor
-
Bahsettiğim şey bazı şeylerin dua ile olmaması yani dinden kastım bizim din anlamında yaptığımız etkinliklerin atmosferin düzeniyle ilgili bi etkisinin olmaması biz sadece nesnel ve somut olarak yaptıklarımızla etkileyebiliyoruz