Bu şey demek değil hiçbir şeyle alakası yok değil ama eğer dine bağlı olsa atmosferin etkisi daha farklı olurdu diye düşünüyorum bu konuda da atmosferi koruyup kollama iradesinin insanlara verildiğini ve küresel ısınmaya neden olup iklimleri değiştirdiğimizi düşünüyorum eğer atmosfer ve etkisi genel olarak dine bağlı bi konu olsaydı ve iradesi bizde olmasaydı çok daha farklı bi atmosfere sahip olurduk bence
SnowTime tarafından yazılan gönderiler
-
-
İnanıyorum ve atmosferin temel unsurlarının rastgele oluştuğunu düşünmüyorum yani bunlar tabi ki Allah tarafından yaratılmış unsurlardır ama bu unsurların nereleri nasıl etkilediği bence dinden bağımsız
-
Affınıza sığınarak bir şeyler demek istiyorum hava olayları bence dinden bağımsız bi konu bu konuda dua eden binlerce belki de milyonlarca insan var ama dua ile bu konuda bir yerlere varamıyoruz ne yazık ki beni yanlış anlamayın ama şu anki atmosferde dinle bi bağlantı görmemekle beraber yapay müdaheleler sonucu küresel ısınmayla birlikte iklimlerin bile değişmek üzere olduğu ortada
-
SnowTime bak sibirya kökenli sistem
Soğuk konusunda zaten sibirya ayrı bi boyut ona lafım yok
-
Yok ben zaten ab oluşma ihtimallerini göz önünde bulundurarak öyle demiştim sibirya daha çok dek ön planlı izlanda ab oluşturmaya daha müsait ve yatkın diye varsayarak öyle bi yorum yaptım
-
Hocam yani şöyle de diyebilir miyiz sibirya kökenliden çok yeterli miktarda soğuk desteği olan izlanda kökenli bi sistem bizim için kat kat daha iyi
-
Ya bi de dediğiniz gibi kıyılarla çelişiyoruz onlar dekli sistemler bekliyor biz akdenizde ab o yüzden akdenizin çalışması şart yoksa sahiller gömülürken biz soğuğunu çekeriz bi yerden sonra
-
Hocam bu güzel de biraz şey gibi yağışın bi kısmı kara dönene kadar saçları beyazlatır sistemi 22 aralıkta ufak bi sistem gelse de etraf bi soğusa kar görse fena olmazdı yer soğukları da etkilenirdi yağmur üstü kar bu dönemde pek etkili olmayabilir ama tabi gelirse başımızın üstünde yeri var artık her şeye açığız
-
Türkiyenin Konya başta olmak üzere birçok noktası yeni yıla kartopu büyüklüğünda yoğun kar yağışları ile girdi ülkenin birçok yerinde rekor kırılırken sistemin en çarpıcı özelliği tüm yurtta kesintisiz 1 hafta kar yağışı bırakacak olması
-
Bir şeylerin sürekli erteleniyor olması sabrımı hat safhada sınıyor ve çok zorlanıyorum ağlamak üzereyim
-
22-24 Aralık ne olacak sence hocam bölgemiz adına Angora
-
En yüksek 11.9
En düşük 4.9
-
Konyada şu an hafif yağmurlu ve kasvetli bi hava hakim torosların yükseklerinde güzel kar yağışları görülüyor olabilir özellikle alacabel mevkiinin yükseklerinde
-
Nasip bakalım bu sene geç baslicaz gibi görünüyor inşallah geç te bitiririz biz iç kesimler olarak daha şanslıyız en azından her yıl sistem ve ya sistemler görüyoruz küçük ve büyük kıyı iller ne yapsın
Ya tabi orası öyle ama insan o günleri yaşayınca özlüyor bidaha istiyor
-
2016 aralık gibi bir şey alsak ay sonunda içimin yağları eriyecek de olmuyor işte