Bu işin sonu nereye çıkıcak çok merak ediyorum her güncelleme apayrı geliyor
SnowTime tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gün yaklaştıkça yb daha da üstümüze çöküyor her güncelleme biraz daha doğulu geliyor
-
Diyagramlarda eskişehir için %16 kar vermis gfs ayın 13-14-15i için bence gayet güzel bi olasılık bu dönem için biz yağmur beklerken karla karşılaşmak sürpriz ve bi o kadar da güzel olurdu en azından seyirlik sezonu açmış oluruz
-
Eskisehir de olsun tam olsun
-
İyi günler herkese
-
-
Konyada sabahtan 2ye yoğun kar vardı yeni kütleler de akşam yoğun kar bırakacak gibi yer yer 30 cmyi bulduk ve yağdığının 2-3 katı kadar birikim yapıyor sabaha çok farklı şeyler görebiliriz
-
Konyaya yarın yine güzel kar geliyor mgm uyarı vermiş mevcut ötüye 10 mm kar yağışı alsak 30 cm olur bu havada
-
Konyada merkez ilçeler arasında ayrışmalar var merkezin güneyi daha yeni örtü yaparken kuzeyi 10 cm olmuştu neredeyse
-
Süper
bu arada huğluda güzel kar var kameralardan baktım
-
Angora hocam ne diyosun konya devirir mi 20 cm
-
bunun doğruluk payı varmıdır hocam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocam bu gördüğün gfsnin verisi gfsnin gerçekleşme ihtimali ne kadarsa bu da o
-
Kar yarın gece başlıyor hocam yarın öğleden akşama yağmur ve kky olacaktır saat 9-10 gibi başlar diye düşünüyorum
-
Eskişehir konyayı geçer hocam
Konya 2 part hocam bir de şu an görünene göre yarın gece 6-7 saatte 20 cmye yakın birikim olabilir rahatlıkla konyada
-
Sende şov zamanı gelmişsin sanki.. Eskişehir yıkılacak der arkadaşlar
Eskişehir yıkılsa da konyayı geçemez hocam akdeniz etkisi farklı