Azordan bir atak bekliyoruz 300ler bu ara iyi geliyor
970'lik AB'yi kapabiliriz sanki
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAzordan bir atak bekliyoruz 300ler bu ara iyi geliyor
970'lik AB'yi kapabiliriz sanki
Teşekkür ederim Yarın gündüz bakalım ne çıkar diye
11'inden önce çözülmeyecek bence 15'inden sonraki süreç
Daha belirsiz olsaydı?
Resmen Anadolu Termik Yükseği:)
Tarihe yazılsın: İstesem bu geceki GFS güncellemesi gibi bir güncelleme çizemezdim.
Ben böyle görüntüleri daha çok seviyorum ama doğulu geliyor soğuklar direkt sınırda yok kırıntıymış yağış sıkıntısıymış direkt -8 girecek en az
Doğulu derken? Batılı mı demek istemiştin Eren ? Bence iyi bir yerden geliyor:)
Baba geliyor az sonra
Sinan GFS tahmin başkanlığına geçtiği için galiba yok. Resmen elle çizilmiş gibi güzel bir kurulum:)
Taştan kar çıkardık, hala ne olacağını modellerin tam tahmin edemediğinin göstergesi bu kadar fark olması güncellemeler arasında.
Merhaba havalarınsesi sitesi üyeleri ben Sosyal bilgiler öğretmenliği 1. sınıf öğrencisiyim öğretmenimiz Genel Fiziki Coğrafya dersinde ödev olarak "Manisa ilinin sıcaklık ve yağış(son 10 yıl) grafiğini excelde hazırlayınız" adlı konuda ödev verdi ve benim Manisa ilinde son 10 yıla ait sıcaklık ve yağış verilerine ihtiyacım var bu verilere nasıl ulaşabilirim yardımcı olabilirseniz çok güzel olur şimdiden çok teşekkür ederim
İyi geceler Samet! Biraz geç saat ama yine de:) Benim de alakalı bir konuda bir projem var, onun için meteorolojik veriye ihtiyaç duyuyorum. Bu konuyla alakalı MGM'nin sistemi bu oluyor: mevbis.mgm.gov.tr. Anladığım kadarıyla üniversitelerden bir yazı ya da benzer bir şey aracılığıyla ücretsiz şekilde ulaşılabiliyor. İşine yararsa ne mutlu! Ancak (iyi) çalışıyor mu emin değilim, ben de henüz kullanamadım.
Açıklamak gerekirse bu sistemde her türlü veri var MGM tarafından saklanan, istediğini de bulursun eminim.
Senaryolar birbiriyle baya alakasız
Model sonu sistemi saplayacak
Bir tane daha AB çıkardı ya
Bakalım GEFS ne diyecek...
Burdayız be burdayız sizde burdasınız Vallahide billahide sonuna kadar mücadele edeceğiz Bur da yız
Kazanıyoruz, İzlanda'yı terk etmeyin
Iskandinav YB sen nerdesin
Sen bir kutbun öteki tarafına bak orada mıyım:)